WebDizájn mérföldkő - V5 verzió és egyéb újdongások

2021-04-28
Utoljára fissítve: 2021-05-19
A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Ismét WebDizájn mérföldkőhöz érkeztünk. Weboldalunkat sok-sok éve fejlesztjük és üzemeltetjük. Az évek alatt egyre fontosabbá és így szebbé és jobbá is vált emiatt. Nem az 5. verziónál tartunk, egyszerűen arról van szó, hogy amióta számoljuk, azóta ez az 5. verzió, azaz a V5! Ez a verzió nem webdizájn mérföldkő, hanem WebDizájn mérföldkő. Most nem csak dizájn változást jön, hanem jönnek az új funkciók, a tartalmak a WordPress modulok és a tanfolyamok.

A WebDizájn mérföldkő V4 vs V5

Az előző V4 WebDizájn mérföldkő is jelentős volt, hiszen a dizájn kérdésen túl teljesen átalakítottuk szolgáltatásainkat sőt elindult a WordPress tárhely és teljes körű üzemeltetés is.

WebDizájn mérföldkő - v4 logó
WebDizájn mérföldkő - V4 logó

A V5 verzió erre tesz rá még egy lapáttal. A V4 idejében bevezetett szolgáltatásokat egészítjük ki, a Ti, a kedves ügyfeleink igénye alapján. Szerencsére egyre többen vagytok és egyre nagyobb az igény arra is, hogy támogassunk titeket súgókkal segítő videókkal tartalmakkal.

A mostani megújulás valódi célja így az volt, hogy biztosítsuk oldalunkon a megfelelő megjelenési helyet az új támogató és segítő cikkeinkhez, videóinkhoz. Ezekből a jövőben nem lesz hiány. Terveink szerint olyan nagy mennyiségben igyekszünk majd előállítani őket, hogy a végén még tanfolyamokra is fussa belőle.

WebDizájn mérföldkő - V5 logó
WebDizájn mérföldkő - V5 logó

Természetesen a mennyiség nem fog a minőség rovására menni és a tőlünk megszokhatott alapossággal és magas szakmaisággal igyekszünk majd minden webdizájn, üzleti, SEO vagy Marketing témát kivesézni.

Mindjárt ismertetjük is mire számíthattok a jövőben, de előtt búcsúzzunk el méltón a V4 verziótól és dizájntól.

V4 verzió búcsúztató

Amikor a V4 verzió nem is olyan rég, úgy 1,5 éve elindult akkor a weboldallal kapcsolatban még csak a grafikai megújulás volt a cél, hiszen amellett az új induló szolgáltatásokra fókuszáltunk.

A V4 verziót egyébként nagyon szeretettétek, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk rá és sok-sok érdeklődőt is. Emiatt kicsit fájó szívvel is veszünk tőle búcsút, de egyszer mindennek lejár az ideje, a V4 verziónak most jött el ez a pillanat.

Valójában az új V5 verzió örökölt ezt - azt a V4 verzióból. Nézzük mik voltak a mi kedvenc részeink és utána bátran hasonlítsátok össze az új V5 verzióval.

V5 WebDizájn mérföldkő újdonságai

A V5 nagyon sok újdonságot hozott mint látjátok. Nézzük a legfontosabbakat:

WebDizájn mérföldkő - V5
WebDizájn mérföldkő - V5
 • A logó nem lett teljesen új, felismerni benne a régi vonalait is, mégis elég nagy frissítést kapott.
 • Ehhez hasonlóan a színvilágunkat és az alapvető megjelenésünket is átalakítottuk úgy hogy főként az átmenetekre (gradient) építünk.
 • A weboldal is megkapta a teljes frissítést az új logó és stílus alapján. Nem titok, hogy ez nagyon nagy munka volt, de mi úgy gondoljuk ez megérte.
 • Eközben végre a mi cipőnk se lyukas és mi is a saját fejlesztésű WordPress + WebDizájn motorral hajtott és így működés, SEO és sebesség optimalizált weboldalunkat használjuk. Eddig ugyanis nem volt időnk a saját oldalunkra úgy igazán.

A weboldalunk megjelenésének grafikai újdonságai

Frissített logó és ikon

Az új logó egy teljesen új arculat része. Tervezésénél fontos volt hogy sötét és világos környezetben is elhelyezhető legyen, emiatt is láthatjátok, hogy sötét környezetben is több megjelenése lehet, akár fehér akár átmenetes.

Magát a logót pedig már láthattátok de ismét itt van:

WebDizájn mérföldkő - V5 logó
WebDizájn mérföldkő - V5 logó

Természetesen az új logóhoz új ikonokat is gyártottunk, ezek közül is a legfontosabb, amivel mindenhol találkozhattok és ha látjátok akkor ránk gondolhattok:

WebDizájn mérföldkő - V5 verzió és egyéb újdongások - WebDizájn .hu
WebDizájn mérföldkő - V5 ikon

V5 weboldal dizájn

Az új weboldal dizájnnál igyekeztünk egységes arculatot alkotni, mégis úgy hogy ne legyen unalmas. Nézzétek meg hogy sikerült és hasonlítsátok össze a régi oldallal. Láthatjátok, hogy nem teljesen idegen a kettő egymástól, mégis mennyire más.

Tartalmi újdonságok

Nyilván felmerül most bennetek a kérdés, hogy milyen tartalmi újdonságra, cikkekre és videókra gondolunk.

Természetesen első sorban weboldalakkal és WordPress-el kapcsolatban fogunk átfogó cikk és videó tartalmakat készíteni nektek. Nézzük a legfontosabb témaköröket amikre számíthattok:

 • WordPress alapok és használat.
 • WordPress modulok és tesztek.
 • WordPress témák és használatuk, legismertebb témák bemutatása.
 • Vizuális szerkesztők használata és bemutatása.
 • SEO tippek és trükkök.
 • CSS és JavaScript alapok .
 • WordPress tippek és trükkök.
 • Grafikai tippek és trükkök.

Az új cikkek és tartalmak elsősorban a kezdőknek szólnak majd de amint az alapozáson túl vagyunk a már gyakorlottabbaknak is igyekszünk majd újat mutatni.

Már alig várjuk, hogy belekezdjünk, remélem Ti is így vagytok ezzel!

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle