Hoszting szolgáltatás és szolgáltató kiválasztásának menete 5 pontban

2020-04-02
Utoljára fissítve: 2022-08-26
A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

A megfelelő hoszting szolgáltatás (web tárhely), kiválasztása egy weboldalnak fontos döntés, amit sokan elhanyagolnak. Egy rossz szolgáltató rengeteg bosszankodást okozhat. Ami ennél is rosszabb, a weboldal, a céged, márkád elérhetőségét és így hírnevét, forgalmát és értékét is ronthatja. Egy rossz hoszting szolgáltatás olyan, mintha egy ügyfeleket kezelő cégnek nem lenne ügyfél-szolgálata. Egy sikeres weboldal alapvető eleme egy jó hoszting szolgáltató.

Azért készült ez az útmutató, hogy a ma már széles lehetőségek között egy kis iránymutatást nyújtson a kevésbé hozzá értőknek is. Ez a cikk számos hoszting szolgáltató megvizsgálásával készült.Tartalomjegyzék

Tartalom elrejt

Hoszting szolgáltatás kiválasztásához szükséges lépések

Ahhoz, hogy jó hoszting szolgáltatást tudj választani, először olvasd végig a cikket és utána biztos könnyeben fogsz eligazodni a kérdések és a lehetőségek között.

Hoszting szolgáltatás kiválasztásának a menete. (olvad el teljes cikkünket)

Javasolt időtartam 5 óra

 1. Tudd meg mi is az a hoszting.

  Mi a hoszting?

  Nem árt ha valójában tisztába kerülsz azzal miről is beszélünk. Olvasd el ehhez cikkünket.

 2. Nézd át milyen hoszting szolgáltatások vannak.

  hoszting szolgáltatók

  Nem csak egyfajta hoszting létezik. Van weboldal hoszting, szerver hoszting, megosztott tárhely, menedzselt tárhely…

 3. Tanuld, meg hogyan és milyen pontok alapján lehet kiértékelni egy hoszting szolgáltatást, szolgáltatót.

  hoszting cég kiértékelése

  Számos szempont van ami alapján érdemes megvizsgálni a hoszting cégeket és szolgáltatásokat. Ha te is tisztába vagy azzal, mi az amire figyelned kell, mivel kell tisztában lenned, sokkal jobban, gyorsabban és könnyeben fogsz tájékozódni és dönteni. Össze szedtük neked az összes fontos szempontot és tudnivalót.

 4. Gondold át, pontosan milyen weboldalad is lesz, milyen szoftvert fogsz használni.

  WordPress hoszting

  Nem csak a szolgáltatást vagy a szolgáltatót érdemes vizsgálni. Az se árt, ha tudod egyáltalán mit fogsz üzemeltetni a tárhelyen. Pár mondatban össze szedtük neked a legismertebb Open Source azaz nyílt forráskódú szoftvereket és azok ismertetőit, mint WordPress, Magento …

 5. Válassz hoszting szolgáltatást átgondoltan!

  okos választás

  Olvasd végig cikkünket és a végére biztosan lesz akkora tudásod és annyi információd, hogy bátrabban és könnyeben.

Mi a hoszting szolgáltatás?

Meghatározás: A hoszting (webtárhely) szolgáltatás egy olyan szolgáltatás ahol magánszemélyeknek vagy cégeknek a weboldalainak az internetes megjelenéséhez szükséges tárolási helyet és a megjelenéshez szükséges erőforrást biztosítják.

Hoszting szolgáltatás, webtárhely típusok

Ma már nagyon sokféle hoszting szolgáltatást találni. A webtárhely szolgáltatások több kategóriába sorolhatóak mint a (megosztott) tárhely, VPS, (virtuális szerver), dedikált szerver.. Ezek a hoszting szolgáltatások eltérnek fajtájukban és a kínált hardver teljesítményben és tárhely méretben is. Nézzük át a lehetőségeket először.

Megosztott tárhely (shared web hosting)

megosztott tárhely
megosztott tárhely

A hoszting cégek itthon tárhelynek hívják a valójában megosztott tárhelyet. A “tárhely’ azért megosztott tárhely valójában, mert amikor tárhelyet vásárolsz, akkor egy megosztott szerveren vásárolsz helyet és teljesítményt a weboldaladnak. Mivel a helyen de főként a szerver teljesítményén osztozol másokkal ezért a tárhely bizonyos korlátozásokkal működik minden esetben, illetve az amit az osztozkodó felek, azaz akár te csinálsz a térhellyel, az hatással lehet mások tárhelyére weboldalára is.

A megosztott webtárhely pontosan ezért általában nagyon olcsó árazású. Általában az éves díjak 5-15.000 Ft. körül mozognak szolgáltatótól függően, de akár már 1500 Ft-os éves díjtól is lehet találni ajánlatot.

Virtuális szerver, VPS

virtuális szerver
virtuális szerver

A virtuális szerver (Virtual Private Server) egy köztes megoldás a dedikált szerver és a megosztott tárhely között. A tárhelynél sokkal nagyobb teljesítményt és korlátlan szolgáltatási lehetőséget kínál de nem biztosít fizikailag saját szervert, mint a dedikált szerver. Az előnye amit már említettem a teljesítményében és a teljes szolgáltatási szabadságban rejlik.

A Virtuális szerver úgy működik, hogy a meglévő nagy kapacitásból a virtuális szerver egy konkrétan meghatározott teljesítményt kap. Azon a teljesítményen amit kap nem osztozik senkivel sem. Egy virtuális szerver üzemeltetéséhez azonban már szükség lehet egy rendszergazdára is, vagy rendszergazdai szolgáltatásra. A VPS egy nagyon jó megoldás, ha a weboldal forgalma nagyobb, mint egy átlagos weboldal, illetve akkor is szükséges lehet, ha olyan egyedi szolgáltatásokra van szükség ami szélesebb szoftver támogatást igényel szerver szolgáltatás oldalról.

Dedikált szerver hoszting szolgáltatás

dedikált szerver
dedikált szerver

A dedikált szerver pontosan az aminek hívják. Egy fizikailag teljesen elkülönített saját szervert jelent amivel azt lehet tenni amit csak akarsz. Árazásban természetesen ez lesz a legdrágább. A dedikált szerver lehet menedzselt vagy nem menedzselt, azaz lehet úgy is hogy Te tartod karban és úgy is, hogy a szolgáltató tartja karban.

WordPress tárhely, hoszting szolgáltatás

WordPress hoszting
WordPress hoszting

w3tech felmérése szerint a WordPress CMS a tartalom kezelő rendszerek között 63%, míg a topp 10 millió weboldal között 35%-os piaci részesedéssel rendelkezik. Ez hatalmas szám és pontosan ezért számos nemzetközi szolgáltatót találni akik csak WordPress weboldalaknak kínálnak speciális hoszting szolgáltatást. Itthon még ez kevésbé elterjedt. Sok helyen hirdetik a WordPress hoszting szolgáltatást miközben csak előtelepítésről van szó és nem adnak semmilyen hozzáadott értéket. Azért itthon is lehet találni egy-egy kivételt de keresni kell.

Egyéb hoszting szolgáltatás típusok

cloud hoszting
cloud hoszting

Felhő tárhely (Cloud hosting)

A felhő tárhely szolgáltatás esetén több szerver van összekapcsolva a jobb teljesítmény és nagyobb szolgáltatás minőség nyújtásának érdekében. A felhő alapú szolgáltatások általában gyors betöltődést biztosítanak a megosztott munkaterhelésnek köszönhetően. Igazi hátrányát nem lehet mondani, talán a legtudatosabb felhasználóknál vet fel némi biztonsági kockázatot, hiszen a felhőt sok-sok weboldal… fogja egyszerre használni. A legtöbb felhasználó számra azonban a felhő alapú megoldás hátrányai eltörpülnek a hátrányok mellett.

Szerver hoszting (Collocated hosting)

szerver hoszting
szerver hoszting

Régen a köztudatban az volt a szerver hoszting, amikor valaki a saját hardverét, saját szerverét fizikailag elhelyezte egy szerver parkban. Ma már erre egyre kevesebb szükség van de még mindig van és lesz is igény erre. Ilyenkor a szervert a fizikai hardvert a tulajdonosa beviszi a hoszting cég géptermébe, aki biztosítja a szervernek szükséges szünetmentes áramellátást, széles sávú internetet, őrzést, biztosítást…

Menedzselt Szerver hoszting (Managed hosting)

menedzselt szerver
menedzselt szerver

Erről már félmondatban írtam. Ez a dedikált szerver hoszting egyik fajtája, amikor a dedikált szervert nem önmagában, hanem rendszergazdai szolgáltassál, azaz menedzsmenttel együtt rendelik meg. Ez akkor jöhet jól amikor szükség van elkülönített saját szerverre, de nem áll rendelkezésre megfelelő ismertet és szaktudás, egy általában (de nem feltétlenül), Linux szerver üzemeltetéshez.

Viszonteladói hoszting (Reseller web hosting )

viszonteladói hoszting
viszonteladói hoszting

Nem is olyan nehéz hoszting szolgáltatóvá válni. Némi IT tudásra azért szükség lesz, de akár külföldön akár itthon, a nagyobb hoszting cégek kínálnak viszonteladói csomagokat. Ilyenkor egy nagyobb kapacitást lehet megvásárolni jelentősen csökkentett áron és olyan adminisztrációs lehetőségekkel, hogy ezt a kapacitást magad tovább árulhasd és így Te is profitot termelj és belépj a hoszting cégek vagy szolgáltatók közé.

Fürtözött szerver hoszting (Clustered hosting)

fürtözött szerver
fürtözött szerver

Ez a dedikált szerver továbbfejlesztett verziója. Ilyenkor több szerver szolgál ki egy tartalmat. Ez akkor jó amikor nagy forgalomra vagy megbízhatóságra van szükség. Ilyenkor pl. ha az egyik szerver leáll vagy újra indul, a weboldal továbbra is elérhető, hiszen a másik szerver vagy szerverek kiszolgálják a beérkező kéréseket.

SSD hoszting

ssd hoszting
ssd hoszting

Az SSD a hoszting szolgáltatáson belül a tárhelyet nyújtó tároló hardverére utal. Az SSD hoszting esetében gyorsabb és jobb szolgáltatásra lehet számítani és általában valamivel magasabb az árazásuk mint az ugyan olyan de nem SSD csomagokank.

Tipp! Ma már egyáltalán nem megfelelő még egy egyszerű blognak sem a megosztott tárhely. Érdemes tudnod, hogy ma már nem csak a látogatók, hanem a Google is méri számos szempont szerint a weboldalad betöltődési idejét és az alapján is rangsolrol. Ha jó helyezést szertnél elérni, akkor mindenképp foglalkoznod kell a weboldalad tárhelyével és/vagy gyorsításával!

Hoszting cég kiértékelése

Mielőtt hoszting szolgáltatót választanál érdemes megvizsgálnod és kiértékelned a szolgáltatót. Ahogy már írtam bár úgy tűnik hozzá nem értőként, hogy teljesen mindegy kinél van, vagy lesz a weboldal elhelyezve, ez egyáltalán nem így van.

A weboldal üzemeltetésénél számos probléma felmerülhet majd a jövőben és nem csak az oldal betöltődési sebességére vagy a tárhely méretére gondolok. Támadhatják az oldalt hekkerek… Gyorsan fölsorolom mikre érdemes odafigyelni miért érdemes megvizsgálni azt, hol helyezed el az oldalad.

Hoszting cég megbízhatósága

hoszting cég kiértékelés
hoszting cég kiértékelés

Gondolj csak bele a weboldaladat, annak tartalmát az elérhetőségét, mindent egy cégre fogsz bízni. biztos elég azt tudnod, hogy 5.000 Ft-ba vagy 6.000 Ft-ba kerül-e az éves díj? Egyáltalán nem. Mielőtt leszerződsz, nézd meg mennyire megbízható a cég. Ezt nem olyan nehéz ellenőrizni. Nézd meg van-e személyes elérhetősége, nézd meg fizikailag hol van, mi a címük, mióta működnek, van-e valamilyen ajánlás az oldalukon, nyújtanak-e valamilyen akkreditált szolgáltatást. Ha pl. egy hoszting cég akkreditált domain regisztrátor mint a Hostit.hu, akkor nem csak domain név választásnál és regisztrálásnál jöhet jól hanem valószínűleg megbízható és ismert cégként a piacon, az egyéb így a webhoszting szolgáltatásai is megfelelőek.

ASZF áttekintése

ASZF áttekintése
ASZF áttekintése

Bár nyilván unalmas dolog és ezért sokszor ellustálkodjak sokan, de mégis nagyon fontos, hogy átolvasd az ASZF-et. Ebből nagyon sok mindent megtudhatsz. Megtudhatod, pontosan mit vállalnak, milyen határidőkkel feltételekkel, milyen biztonságot nyújtanak neked és az adataidnak. Reklamáció esetén milyen lehetőségeid vannak, nekik mennyi időn belül kell reagálniuk, milyen biztosítással vagy garanciákkal rendelkeznek….

Árajánlat és csomagok teljes áttekintése

árajánlat áttekintése
árajánlat áttekintése

Ne csak azt a csomag árat nézd meg amit épp igénybe kívánsz venni. A hoszting cégek különbözőek, vannak kicsi és nagyok. Van amelyik a kisebb csomagokban ad jobb árakat van aki a nagyobbaknál…

Az is fontos, hogy általában ritkán váltanak hoszting szolgáltatót az emberek, cégek, hiszen ez munkaidőt hozzáértést azaz pénzt és odafigyelést igényel. Ezért nagyon fontos, hogy megnézd a kiválasztott csomagokon kívül milyen egyéb csomagok vannak és milyen lehetőségeid vannak később csomagok cseréjére, feljebb vagy lejjebb váltásra.

Pénz visszafizetési garancia

pénzvisszafizetési garancia
pénzvisszafizetési garancia

Külföldön szokás, itthon kevésbé de azért itthon is találni olyan céget akik 20-30-60 nap pénzvisszafizetési garanciát kínálnak ami pont elég lehet arra, hogy megbizonyosodj arról valóban az ajánlat szerinti és neked megfelelő hossztingot választottad.

Technikai támogatás

technikai támogatás
technikai támogatás

Nagyon fontos, hogy a kiválasztott hoszting szolgáltatás rendelkezik-e megfelelő technikai támogatással. A weboldalak a hét minden napján napi 24 órában működnek. Így a legjobb az ha 24/7, azaz non-stop elérhető technikai támogató ügyfél-szolgálattal rendelkezik az adott szolgáltató.

Megbízhatóság és rendelkezésre állás

rendelkezeésre állás
rendelkezeésre állás

A megbízhatóság azaz a rendelkezésre állás az egyik legfontosabb paraméter. Ezt a szolgáltatók általában %-ban adják meg. Meg kell fontolni azoknak a szolgáltatóknak a használatát, akik 99.9%-os rendelkezésre állás alatt adnak ajánlatot. Az ugyanis azt jelenti, hogy a szerver egy évben 8 óránál is többet áll, vagy állhat. Alapesetben a szerverek nagyon megbízhatóak de azért szükség van időnként karbantartásra. Érdemes tehát jól megnézni mekkora a rendelkezésre állás. Ha nem írja ki a szolgáltató, akkor általában az ASZF-ben érdemes ezt az értéket keresni, hiszen nagyon valószínű, hogy abban benne van.

Biztonsági mentés

biztonsági mentés
biztonsági mentés

Az ördög sosem alszik, pláne nem az informatikában. Lehet hardver hiba, szabotálhatja az oldalt a rendszergazda a programozó egy külsős megbízott, lehet véletlen törölni tartalmat de hackerek is megtámadhatják az oldalt. Ezért nagyon fontos, hogy legyen a szolgáltatáshoz biztonsági mentés. A legjobb az ha napi biztonsági mentést tartalmaz a csomag. Ha valami hiba történik és nincs biztonsági mentésed minden odaveszik. Ezért ha a csomag nem tartalmaz biztonsági mentést, nézd meg és vásárold meg kiegészítő szolgáltatásként akár a szolgáltatótól akár egy külső csak mentéssel foglalkozó szolgáltatótól.

SSL (biztonságos kapcsolat, protokol)

SSL
SSL

A weboldalak megtekintéséhez lehet biztonságos és nem biztonságos protokolt használni. Ma már ott tartunk, hogy a http:// azaz a nem biztonságos protokol használata esetén a Google akár büntethet is, azaz hátrább sorolja az oldalad a találatokban. Emiatt már mindenhol szükséges lenne hogy kaphass SSL-t azaz biztonsági tanúsítványt. Jelenleg vannak cégek ahol ingyenes s vannak ahol pénzért adnak SSL-t. Nézd meg milyen SSL lehetőségeid vannak és válaszd ki azt ami neked megfelelő!

Csomagváltási lehetőség

csomagváltás
csomagváltás

A csomag váltási lehetőség nem csak az árak miatt fontos. Az is fontos, hogy az oldal növekedésekor a csomagokat egyszerűen költözködés vagy bármilyen “munka” és beállítás nélkül lehessen váltani.

Kiegészítő szolgáltatások

kiegészítő szolgáltatások
kiegészítő szolgáltatások

Senki sem szeret sok céggel kapcsolatba kerülni vagy olyan kényelmi extrákról lemondani ami fontos lehet. Érdemes olyan szolgáltatót választani aki megfelelő kiegészítő szolgáltatásokat nyújt. Ilyen alap követelmény ma már az SSL, de ugyan ilyen lehetőség az, hogy pl. legyen a hoszting cég egyben egy domain szolgáltató is így egyből a domain választást és vásárlást, valamint fenntartást is el lehet intézni egy füst alatt.

Web hoszting szolgáltatás és a hosztolt weboldal szolgáltatások közötti különbség

hoszting szolgáltatások
hoszting szolgáltatások

Vannak hosztolt weboldal szolgáltatások amik teljesen eltérnek a weboldal hoszting szolgáltatástól. A két szolgáltatásnak semmi köze egymáshoz. A hosztolt weboldal szolgáltatások esetében általában rendkívül egyszerű weboldalakat lehet létrehozni valamilyen egyszerű felület segítségével. A legsikeresebb ilyen külföldi szolgáltatás a WIx.com.

A hosztolt weboldal szolgáltatások előnye az ára és az egyszerűsége. A hátránya is ezekben rejlik, de még ennél is tovább mutatnak. A hosztolt weboldal szolgáltatásoknál a weboldal funkciói és használhatósága szigorúan le van korlátozva arra amit a szolgáltató kínál. Emellett a kész weboldal nem lehet soha elmozgatni a szolgáltatótól.

A működtetni kívánt weboldal szoftverek lehetőségei

Weboldal szoftrverek
Weboldal szoftrverek

Ahhoz, hogy meghatározhasd, milyen szoftverre van szükséged a weboldaladhoz, először azt kell meghatározni, hogy mit is szeretnél a weboldaladdal kezdeni.

Lehet blogot, indítani, webáruházat, céges oldal, dizájn, fotó vagy egyéb portfóliót és még sok minden mást.

A weboldal szoftverének meghatározása azért is fontos, mert a hoszting lehetőségeknél figyelembe kell venni. Egyes szoftvernek mint már írtam, pl vannak külön hoszting szolgáltatásai mint a WordPressnek, vagy a Magentonak és ugyan így lehet egyes szoftverek üzemeltetésre egyes tárhely csomagokban nincs lehetőség, vagy korlátozva vannak a funkciók. Mindig érdemes elolvasni az ajánlatot és az ASZF-et pontosan emiatt, hogy ne utólag érje meglepetés az embert.

CMS (Content Management Software) szoftverek általános weboldalaknak blogoknak

CMS szoftverek
CMS szoftverek
 • WordPres – Ez a legjobban ajánlott és legelterjedtebb ingyenes és nyílt forráskódú CMS ami ma létezik.
 • Joomla – Ami az a WordPress legtöbbet használt vetélytársa de népszerűsége nagyságrendekkel kisebb.
 • Drupal – Egy régi játékos de még mindig használják.

Webáruház készítésére és üzemeltetésére alkalmas E-commerce szoftverek

Ecommerce szoftverek
Ecommerce szoftverek
 • PrestShop
 • OsCommerce
 • OpenCart
 • WooCommerce – Ami a WordPress egy kiegészítője
 • Magento – Ami az egyik piacvezető de sokkal inkább professzionális megoldás mint az előzőek. Így a fejlesztése és üzemeltetése a tudásával és a lehetőségeivel együtt kiemelkedik a többi közül.

CMS és E-commerce szoftverek ismertetője

WordPress
WordPress

WordPress

A WordPress ahogy már írtam a legismertebb opensourc CMS rendszer. 2003-ban indult egy egyszerű blog platformként de ma már ezzel a CMS-el működik a weboldalak nagyon nagy része. Ezt annak köszönheti, hogy az indulása óta olyan fejlesztői közösség épült köré, akik további ingyenes és/vagy fizetős modulok segítségével teszik szinte mindenre alkalmassá a használatát.

Ma megfelelő szakismerettel és tudással szinte bármire használhatóvá lehet tenni. Azért egy bonyolultabb oldal esetén nem árt egy valóban jó fejlesztőt keresni, mert a nagy közösség miatt sajnos sokan csak felületesen ismerik és tudják valójában fejleszteni és kezelni. Azt is érdemes megemlíteni, hogy bár tényleg mindenre jó vannak korlátai amit szintén csak jó fejlesztővel lehet feszegetni. Mindazonáltal ma már a világ legnagyobb oldalai között is találni WordPress alapon működőket.

Joomla

Joomla
Joomla

Ahogy írtam a második lehetőség, ha valamilyen általános oldalt szeretnél az a Joomla. A Joomla is népszerű nyílt forráskódú szoftver. Kezelése talán nem annyira egyszerű. Akkor lehet jó választás ha a bloggolás lesz a fő irányvonal és nagy mennyiségű tartalmat tervezel előállítani. Valahol félúton lehet a még bonyolultabb de még robusztusabb és összetettebb Drupal és a könnyű WordPress között.

PrestaShop

PrestaShop
PrestaShop

Ez egy ingyenes és nyílt forráskódú webáruház szoftver. Több mint 150.000 élő webáruházat üzemeltetnek ezzel 163 országban és 65 nyelven. Ez egy igen egyszerű mégis jól működő minden statisztikai és egyéb fontos funkcióval ellátott. Nem csak a használata de a fejlesztése is viszonylag egyszerű.

Magento

Magento
Magento

Ez ha lehet ilyet mondani az ellenkezője a PrestaShopnak. A használata is igen sok tanulást és szakértelmet kíván. A fejlesztése és az üzemeltetése pedig kimondott nehéz feladat és emiatt drága is mert csak a legjobb és legtapasztaltabb programozók és cégek tudják valóban profin fejleszteni. Ennek ellenére rendkívül népszerű, mert a tudásban és lehetőségekben magasan a többiek felett van.

Többi CMS és E-commerce szoftver ismertetője röviden

 • Drupal – Ingyenes és nyílt forráskódú CMS amit eredetileg közösségi oldalnak indítottak.
 • OpenCart – Egy kezdőknek való egyszerűen telepíthető és kezelhető SEO barát e-commerce megoldás.
 • WooCommerce – A WordPress legismertebb webáruház kiegészítője. Ha blogot, vagy általános weboldalt szeretnék webáruházzal és nincs szükség nagyon fejlett funkciókra, több 10.000 termékre akkor ez is lehet jó választás.

Web hoszting szolgáltatás végső összefogalaló

A web hoszting és a szolgáltatások megértése és áttekintése annak ellenére sem nehéz hogy ilyen hosszú lett ez a cikk. Sokkal inkább a leehetőségeket kell megismerni és érteni, hogy az ember navigálni tudjon, el tudja dönteni mire is van szüksége és azt melyik cégtől kaphatja meg a legoptimálisabban. Ebben a cikkben megtudhattad az ehhez szükséges legfontosabb információkat. Most itt az ideje hogy bízz meg minket teljes körű menedzselt weboldal üzemeltetéssel vagy válassz magadnak szolgáltatót.

Extra tippek röviden

Szoftver üzemeltetés, karbantartás és frissítés – ami nélkül elképzelhetetlen egy jó és megbízható weboldal.

Sem a web hoszting de még a menedzselt web hoszting sem biztosítja egyik ingyenes de akár fizetős weboldal szoftver üzemeltetését, frissítését és karbantartását. Ezek az oldalak és szoftverek mint pl. a WordPress megkívánják a folyamatos üzemeltetést, frissítést és karbantartást.

Azzal, hogy van egy jó hoszting szolgáltatód, még nem végeztél, még szükséged van egy valóban hozzáértő üzemeltető és fejlesztő csapatra is.

Menedzselt weboldal üzemeltetés.

Ilyen szolgáltatás valójában nincs vagy nem elterjedt. Ilyet mi nyújtunk ügyfeleinknek. Ez azt jelenti, hogy mi üzemeltetjük a partnerünk weboldalát úgy, hogy egyedi hardver és szoftveres környezetet biztosítunk és az ügyfélnek, azaz akár neked. Ezért nincs szükség semmilyen rendszer vagy szoftver adminisztrációra, tárhelyre… Az oldalt csak használni kell. Ez azonban nem hagyományos tárhely, vannak korlátozások, hiszen mi végezzük a menedzselést, Te pedig a tartalmat kezeled és élvezed, hogy az oldalad mindig a lehető leggyorsabb, sose kell frissítened vagy izgulnod miatta…

Jelenleg 2 típusú menedzselt weboldalt kezelünk ezek a WordPress és a Magento szoftverek. A részletekért klikkelj ide….

Ez pontosítva annyit jelent, hogy ügyfeleink nagy megelégedése mellett együtt nyújtunk nekik és akár neked is weboldal fejlesztést, frissítést, karbantartást és speciális weboldal hosztingot csomag árban.

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle