Webdizájn Revolúció - weboldal és logó csere, teljes átalakulás - 2018

2018-07-25
Utoljára fissítve: 2021-03-30
A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Több mint 15 éve készítünk és menedzselünk weboldalakat saját magunknak és ügyfeleinknek is, azonban ezt weboldalunk eddig nem tüktörzte. Most nagyobb hangsúlyt fektetünk a új szolgáltatásainkra a csomagáras WordPress weboldalkészítésre valamint a speciális és teljesen egyedi WordPress telejskörű üzemeltetés csomagjainkra.

Webdizájn revolúció Webdizajn.hu oldalunkon

Nálunk most valóban web design revolúció történt, azaz:

Forradalmi és ugrásszerű fejlődés

Azért hívjuk revolúciónak mert nem csak a dizájn hanem a szolgáltatások módja is megváltozik. De nézzük mik is a Revolúciós újdonságok:

  • Mostanában nagyon ránk és munkáinkra kaptatok, így nagyon sok kedves és új partnerünk lett. Ennek egyenes következménye az egyre sokrétűbb kérések tömege amit igyekszünk kiszolgálni ehhez pedig új szolgáltatásokat indítunk, mint a csomag áras weboldal készítés, WordPress üzemeltetés...
  • Folyamatosan figyeltünk az elmúlt 15 évben is a frisseségre és a megújulásra, ez most sincs másképp. Ennek köszönhetően weboldalunk pár év után ismét új arculatot kap, ami már a 2018-as trendeket követi, azaz diktálja.
  • Logónk és arculatunk is megkapta a 4 verziót, ami nem ráncfelvarrás hanem teljes átalakulás.
  • Már a kezdetek (15 év) óta tartalom marketinggel foglalkozunk, mégis ahogy mondani szokták a "suszter cipője mindig foltos" alapon, pont a weboldalunkon nem volt értékes kontent. Most befoltoztuk a cipőnket és elkezdjük a tartalom gyártást, amivel remélhetőleg nem csak a felesleges betűket szaporítjuk, hanem titeket segítünk. Hamarosan indulnak új cikkeink és híreink is.

Új Webdizájn logó és arculat

A teljes dizájnt most nem mutatjuk be, hiszen a teljes dizájnt láthatjátok ezzel a cikkel együtt. nézzétek hát meg a logó változást.

webdizájn revolúció - web design logo
webdizájn revolúció - web design logo

Új csomag áras szolgáltatások

Weboldal készítés csomagok

A revolúció része, hogy új weboldal készítés csomagokat állítottunk össze, a megnövekedett érdeklődés kiszolgálásra. Érdemes most rendelni mert jelenleg fél áron, azaz világbajnok áron adjuk a Webdizájn Revolúció és az új weboldalunk alkalmából.

Három gyors weboldal készítés csomag közül választhattok, az Alap, a Standard és a Prémium közül. A skálázás könnyen követhető:

  • Alap csomag abban az esetben javasolt, ha induló kis vállalkozásról vagy cégről, esetleg magán oldalról van szó, ahol ráadásul a költségek is fontosak. Szokásunkhoz híven a minőségről itt sem kell lemondani. Inkább a tartalom feltöltést csökkentettük. Aki az Alap csomagot rendeli az is megkapja azt a megszokott minőséget és stílust amit tőlünk mindenki elvár és amit nyújtani is szoktunk.
  • Standard csomag tökéletes egy átlagos cégnek, vállalkozásnak. Minden benne van amire szükség lehet és az alapvető oldalak tartalmát is feltöltjük.
  • Prémium csomagunk már valóban mindent kiszolgál, de elsősorban azoknak terveztük akik Portfóliót, Katalógust, vagy egyéb dinamikus tartalmat szeretnének oldalukra.

Természetesen továbbra is minden egyedi igényt megvalósítunk, hiszen eddig is ez volt az erősségünk. A csomagokat a könnyebbség kedvéért állítottuk össze a Ti eddigi igényeitek és rendeléseitek alapján. Ha bármi egyedit szeretnétek, vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Új Brand - arculat csomagok

Nemsokára a weboldal készítés csomagokhoz hasonlóan Brand, Logo, arculat csomagokat is közzé teszünk. Erről most nem is mondanék többet. Ha érdekel nézz vissza kicsit később.

További újdonságok is lesznek

A közeljövőben nagyon sok újdonsággal készülünk nektek. Hosszú  évek óta sok rendszerrel dolgozunk és már mind-mind kiforrott használjátok is őket. Most ezeket a szolgáltatásainkat mind össze fogjuk és csomagok, előfizetések formájában olcsóbban és egyszerűbben elérhető lesz számotokra.

Ingyenes újdonságok web design ajándékok

Ahogy már mondtam nálunk is megjelenik a tartalom - kontent. Ez nem csak egymás után hányt betűket jelent majd 🙂 Igyekszünk ezeket a betűket rendbe szedni és egyebekkel is kiegészíteni. Mégis mire lehet számítani akkor:

  • Szakértő cikkekre amivel segítjük működéseteket, webes megjelenéseteket, arculatotokat és marketing tevékenységeteket.
  • Ingyenes e-könyvekre hasonlóan az előzőekhez.
  • Ingyenes grafikai elemekre amiket letölthettek, használhattok magatoknak. Pl: flyer, háttérképek, névjegykártyák....

Most hirtelen ennyire volt időm. Nemsokára majd frissítem ezt a cikket is, ahogy az oldalunk is folyamatosan gyors ütemben frissül, fejlődik (Revolúció tudod!).

Ha nem szeretnél lemaradni a jó cikkekről az új akciókról és az ingyenes letölthető anyagokról akkor iratkozz most fel hírlevelünkre.

Ui: Majd elfelejtettem, van pár új referenciánk, nézd meg őket a weboldal készítés oldalunkon kint vannak, de itt van egy ha épp van hozzá kedved: Irat.hu a dokumentum szolgáltató,

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.

Hozzászólás

Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle