Webdizájn Revolúció

webdizájn web design revolúció

Webdizájn revolúció Webdizajn.hu oldalunkon

Nálunk most valóban web design revolúció történt, azaz:

 

Forradalmi és ugrásszerű fejlődés

 

Akik még nem ismernek minket, azoknak gyorsan elmondom ez hogyan is jött és jön össze.

 

  • Mostanában nagyon ránk és munkáinkra kaptatok, így nagyon sok kedves és új partnerünk lett.
  • Folyamatosan figyelünk a megújulásra és a frissességre az elmúlt 15 évben így most is. Ennek köszönhetően weboldalunk pár év után ismét új arculatot kap, ami már a 2018-2019-es trendeket követi azaz diktálja.
  • Logónk és arculatunk is megkapta a 3 verziót ami nem ráncfelvarrás hanem teljes átalakulás.
  • Bár már a kezdetek, 15 év óta a kontenttel (tartalom), tartalom marketinggel foglalkozunk, de ahogy mondani szokták a “suszter cipője mindig foltos” alapon, pont weboldalunkon nem volt igazi kontent. Most befoltoztuk a cipőnket és elkezdjük itt is a tartalom gyártást, amivel remélhetőleg nem a felesleges betűket szaporítjuk, hanem titeket segítünk.

 

 

webdizájn revolúció - web design logo

Új weboldal készítés csomagok

 

A revolúció része, hogy instant weboldal készítés csomagokat állítottunk össze, a megnövekedett érdeklődés kiszolgálásra. Érdemes most rendelni mert jelenleg fél áron, azaz világbajnok áron adjuk a Webdizájn Revolúció és az új weboldalunk alkalmából.

 

Három gyors weboldal készítés csomag közül választhattok, az Alap, a Standard és a Prémium közül. A skálázás könnyen követhető:

  • Alap csomag abban az esetben javasolt, ha induló kis vállalkozásról vagy cégről, esetleg magán oldalról van szó, ahol ráadásul a költségek is fontosak. Szokásunkhoz híven a minőségről itt sem kell lemondani. Inkább a tartalom feltöltést csökkentettük. Aki az Alap csomagot rendeli az is megkapja azt a megszokott minőséget és stílust amit tőlünk mindenki elvár és amit nyújtani is szoktunk.
  • Standard csomag tökéletes egy átlagos cégnek, vállalkozásnak. Minden benne van amire szükség lehet és az alapvető oldalak tartalmát is feltöltjük.
  • Prémium csomagunk már valóban mindent kiszolgál, de elsősorban azoknak terveztük akik Portfóliót, Katalógust, vagy egyéb dinamikus tartalmat szeretnének oldalukra.

 

Természetesen továbbra is minden egyedi igényt megvalósítunk, hiszen eddig is ez volt az erősségünk. A csomagokat a könnyebbség kedvéért állítottuk össze a Ti eddigi igényeitek és rendeléseitek alapján. Ha bármi egyedit szeretnétek, vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Új Brand – arculat csomagok

 

Nemsokára a weboldal készítés csomagokhoz hasonlóan Brand, Logo, arculat csomagokat is közzé teszünk. Erről most nem is mondanék többet. Ha érdekel nézz vissza kicsit később.

További újdonságok is lesznek

 

A közeljövőben nagyon sok újdonsággal készülünk nektek. Hosszú  évek óta sok rendszerrel dolgozunk és már mind-mind kiforrott használjátok is őket. Most ezeket a szolgáltatásainkat mind össze fogjuk és csomagok, előfizetések formájában olcsóbban és egyszerűbben elérhető lesz számotokra.

Ingyenes újdonságok web design ajándékok

 

Ahogy már mondtam nálunk is megjelenik a tartalom – kontent. Ez nem csak egymás után hányt betűket jelent majd 🙂 Igyekszünk ezeket a betűket rendbe szedni és egyebekkel is kiegészíteni. Mégis mire lehet számítani akkor:

  • Szakértő cikkekre amivel segítjük működéseteket, webes megjelenéseteket, arculatotokat és marketing tevékenységeteket.
  • Ingyenes e-könyvekre hasonlóan az előzőekhez.
  • Ingyenes grafikai elemekre amiket letölthettek, használhattok magatoknak. Pl: flyer, háttérképek, névjegykártyák….

 

Most hirtelen ennyire volt időm. Nemsokára majd frissítem ezt a cikket is, ahogy az oldalunk is folyamatosan gyors ütemben frissül, fejlődik (Revolúció tudod!).

 

Ha nem szeretnél lemaradni a jó cikkekről az új akciókról és az ingyenes letölthető anyagokról akkor iratkozz most fel hírlevelünkre.

 

Ui: Majd elfelejtettem, van pár új referenciánk, nézd meg őket a weboldal készítés oldalunkon kint vannak, de itt van egy ha épp van hozzá kedved: Irat.hu a dokumentum szolgáltató,

 

 

Szóljon hozzá!