Üzleti weboldal készítés – IP Telekom

Üzleti weboldal felújítása

Üzleti weboldal készítés, felújítás és teljes átalakítása – tartalom (content) újra írása, SEO-zás

Azután kaptuk meg ezt a üzleti weboldal felújítás munkát, hogy sikeresen közvetítettünk egy prémium domaint az új ügyfelünknek. Úgy gondolta ügyfelünk, hogy nem csak egy hanem egyből két weboldal készítés munkáját is ránk bízza. Az ügyfél, az újonnan megszerzett prémium domain névre készülő oldalának a grafikai tervezését és webes kivitelezését, valamint a régi céges, üzleti weboldalának felújítását is ránk bízta. Ebbe az üzleti logó és arculat felújítása és az üzleti weboldal felújítása is bele tartozott

Az IP-Telekom új üzleti weboldalának elkészítésekor gyakorlatilag minden feladatot megkaptunk, ami nagyon megtisztelő volt. A munka során így:

  • Felújítottuk a logót (és az arculati, brand elemeket is.)
  • Megterveztük az új weboldal grafikai megjelenését.
  • Elkészítettük és beüzemeltünk az új weboldalt.
  • Megírtuk a marketing szövegeket és az oldal új tartalmát.
  • A kezdő oldalt landoló oldallá alakítottuk.
  • Technikai SEO-t végeztünk és elkezdtük az oldal SEO-zását.
  • Üzemeltetjük azóta is teljes körűen a weboldlat.

Üzleti logó redesign

Nehéz feladat egy meglévő üzleti weboldal elkészítése és felújítása de ennél is nehezebb a meglévő logót és arculatot úgy átalakítani, hogy a régi értékek megmaradjanak mégis előre mutató legyen a változás. Mikor megkaptuk a munkát a teljes brand átalakítására, sokáig időztünk a logó és az arculat átalakításával, mielőtt a weboldalba belekezdtünk volna.

Nem egyszerűen egy új logót szerettünk volna, hanem a régi logó revolúcióját úgy, hogy a cég régi ügyfelei mégis érezzék tudják a megszokott értékek megmaradtak.

Több verziót is készítettünk amiből végül az alábbi lett a befutó

Céges weboldal felújítása

Logó redesign

Céges weboldal felújítása

Régi logó

Üzleti weboldal készítése és felújítása – Új weboldal új webdizájn és új tartalom

Miután új logót és az arculatot megterveztük és átadtuk, az üzleti weboldal elkészítése, felújítása következett. Itt nem csak grafikai tervezés és weboldal készítés hanem tartalom marketing és landoló oldalak készítése is a feladatunk volt.

A kérés az volt, hogy próbáljunk a kezdő oldalból úgy landing page-t varázsolni, hogy a céges, üzleti jellegét ne veszítse el. Ezért össze kevertük a látványos grafika elemeket a hagyományos landing page felépítésével. Az elmúlt időszak igazolta, hogy ez a megoldás is működőképes, hiszen azóta a cég a teljes átalakításnak és a SEO-zásnak köszönhetően jó helyezést ér el a Google keresőben.

A kereső weboldal felújításának és a SEO munkáknak köszönhetően a cég a legfontosabb kulcsszavára ma az első 2 találatban mozog “ip-telefonközpont” kulcsszóra. Ami nem csak elismerést, hanem folyamatos az érdeklődés és a kapcsolat felvétel eredményez az új weboldal kezdő landing oldala segítségével.

A weboldal felújításánál kérés volt, hogy bár céges és üzleti tartalomról van szó, legyen mégis látványos és vizuális. Ezért üzleti oldalhoz képest töb slider és egyedi grafikai készült mint az ilyenkor szokott.

Üzleti weboldal felújítása Üzleti weboldal felújítása Üzleti weboldal felújítása Üzleti weboldal felújítása Üzleti weboldal felújítása Üzleti weboldal felújítása Üzleti weboldal felújítása Üzleti weboldal felújítása
Üzleti weboldal felújítása
Üzleti weboldal felújítása

Szóljon hozzá!