Weboldal éjszakai mód és egyedi ikonok - állatkorház dizájn, frontend

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Weboldal éjszakai mód és egyedi ikonok készítése volt az extra feladat egy állatkorház weboldal dizájn megtervezésénél és a frontend (kód) elkészítésénél.

Kedves feladat és kihívás volt elkészíteni egy cuki mégis komolyanvehető és funkcionális, a megszokottól eltérő dizájnt és megjelenést, ami képes (sötét mód) éjszakai megjelenésre mindezt egyedi ikonokkal kiegészítve.

Weboldal éjszakai mód

Weboldal éjszakai mód automatikus időzítéssel, ez volt a feladat. A kérés alapján nem is építettünk be semmilyen kapcsolót. A megadott időpontban egyszerűen átváltot a weboldal éjszakai csillagos égboltra.

Valóban éjszakai módot terveztünk és nem sötét módot. A szóhasználat szándékos. A mi éjszakai módunk nem egy átlagos sötét mód. Nem csak az alapszínt változtattuk meg hanem egy teljes csillagos éjszakai égboltot varázsoltunk elő, ahol a csillagok pulzálása tette még szebbé az oldalt.

Egyedi ikonok

Az egyedi ikonok megtervezése - elkészítése sokszor nem könnyű feladat erre mindig rájövünk amikor belevágunk. Egyáltalán nem könnyű a stílust megtartva a témához szükséges összes ikont elkészíteni.

Az egyedi ikon tervezés és készítés pont ugyan olyan öröm, mint amilyen nehéz is. Nem csak a stílust kell jól eltalálni, hanem minden szükséges ikont meg is kell tervezni el is kell készíteni.

Az ikontervezés rejtélyeibe most nem mennénk bele, azonban reméljük, hogy tetszenek az általunk készített ikonok. Ha szükséged lenne ikonokra, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kedves de funkcionális webdizájn határok nélkül

Az oldal elkészítésénél fontos volt számunkra, hogy az állatok szeretetét és kedvességét és a szeretet melegségét sugározzuk a megjelenéssel. Így született az ötlet, hogy a hagyományos határokat lépjük át.

Az állatkorház webdesign és frontend valóban különlegesre sikerült. Nincsenek függőleges és vízszintes határok, az egész dizájn egy folyamatos kedves és szeretnivaló cukiság lett egyedi ikonokkal és csillagfényes éjszakai égbolttal. Reméljük neked is tetszik.

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle