webdizájn és weboldal készítés, brand tartalomfeltöltés és üzemeltetés – Tir Suli

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Webdizájn és weboldal készítés, tartalom feltöltés, brand és arculati elemek, logó.... valamint teljes körű üzemeltetés. Egyre többször kapunk olyan felkérést kedves ügyfeleinktől és partnereinktől, ahol mindent ránk bíznak. Most a legnagyobb Tolna megyei autósiskola, a Tir Suli autósiskola tisztelt meg minket bizalmával.

Feladatunk a webdizájn és weboldal készítés meleltt egy új Brand, arculat megtervezése és felépítése.

WebDizájn és weboldal készítés, brand és grafikai szolgáltatások amiket elvégeztünk

Webdizájn és weboldal készítés

Az arculat mellett a több mint 10 éves weboldalukat is lecseréltük. Itt a feladat nem csak a webdizájn hanem a teljes weboldal szoftver cseréje is volt. Az új weboldal működéséhez természetesen a WordPress ingyenes CMS-t választottuk. Agilisan álltunk a projekthez, ezért ezt a munkát a weboldal tervezést a webdizájn elkészítését a weboldal elkészítésével együtt végeztük.

A grafikai tervezés és a weboldal készítés folyamán végig a koncepció alapján meghatározott követelmény rendszert használtuk. A végeredmény erősen tükrözi az egységes gondolkodásmódot. A célközönségünk egy nagyobb része fiatal éppen ezért az oldal jellegében fiatalos és vidám, azonban emellett a legnagyobb hangsúlyt az átláthatóság és a gyors, pontos információ átadás jelentette.

Ha már a webdizájn és weboldal készítés mellett valóban mindennel minket bíztak meg, így a mi feladatunk lett a tartalom feltöltést és a szöveg írást is. Ez több szempontból is szerencsés de az egyik legfontosabb szempont a SEO, kereső optimalizálás. Technikai értelemben minden oldalunk SEO képes, azonban a technikai SEO mellett nagyon fontos a tartalmi SEO is.

Amikor a tartalom feltöltést és a szöveg írást is ránk bízzák, már csak egy kis lépés, hogy ezekkel együtt a tartalmi SEO-t is elvégezzük.

A munka tehát úgy zajlott, hogy elkészítettük a brand és arculati elemeket, majd jött a feladat nagyobb része, a webdizájn és weboldal készítés, végül pedig a tartalom feltöltés szövegírás, tartalmi SEO. Már csak a link építés hiányzik, hogy a kör bezáruljon

Tipp! A WebDizájn csapata minden felmerülő webes problémát és feladatot meg tudunk oldani, nem kell több céggel vállalkozóval szerződni. Bízz meg minket és tarts egy kézben mindent.

.

webdizájn és weboldal készítés, brand tartalomfeltöltés és üzemeltetés – Tir Suli - WebDizájn .hu
Webdizájn tervezés Tir Suli

Brand és arculati elemek

A Tir Suli nem kis autósiskola. Tolna megye legnagyobbja, 20 körüli oktatószámmal és teljes körű szolgáltatásokkal. Pontosan emiatt megérdemeli, hogy ehhez méltó logója és megjelenése legyen. Eddig a folyamatos fejlődés nem tette lehetővé a tulajdonosnak, hogy a megfelelő időt és energiát a megjelenésbe bele fektetésék, de végre eljött ennek is az ideje.

Nem volt könnyű meghatározni a célközönséget és azt, hogy a logó és az arculat pontosan kiket is céloz meg, hiszen egy olyan autós iskoláról beszélünk ahol a fiatalok jogosítvány szerzése mellette, bőven oktatnak idősebbeket, fuvarozókat, személyszállítókat… akik mind mind más korosztály és érdeklődési kör.

Végül sikerült meghatározni az irányt. A megjelenés minden szempontból legyen mai, aktuális divatos és fiatalos mégis visszafogott, kapcsolódjon a szolgáltatáshoz… Ezen gondolatok mellett egy ötletbörzén összedobtuk a kulcsszavakat és javaslatainkat ami egy koncepcióvá alakult majd ezt dolgoztuk ki véglegesre és azóta is a koncepció mentén haladunk előre.

Első lépés a színek, betűk és a logó megálmodása volt. Megmutatnánk a régit is de igazából szinte csak feliratként használták a nevüket eddig így valódi logót nem is tudunk mutatni, ezért csak az újat rakom most ide be.

webdizájn és weboldal készítés, brand tartalomfeltöltés és üzemeltetés – Tir Suli - WebDizájn .hu
Webdizájn és weboldal készít.s Logo és arculat tervezés Tir Suli
webdizájn és weboldal készítés, brand tartalomfeltöltés és üzemeltetés – Tir Suli - WebDizájn .hu
Arculati elemek autó dizájn design tervezés

Ezután következtek a különböző arculati elemek. Ezek közül a névjegykártyát osztom most meg veletek.

webdizájn és weboldal készítés, brand tartalomfeltöltés és üzemeltetés – Tir Suli - WebDizájn .hu

A sok beszéd helyett nézzünk pár képet, aki pedig igazán kíváncsi a végeredményre meg is látogathatja az elő oldalt is itt: Tir Suli Autósiskola .

Teljes körű üzemeltetés és fenntartás

Már nem csak kényelemből választanak minket ügyfeleink. Szerintünk a legmodernebb, leggyorsabb és legbiztonságosabb WordPress tárhely és üzemeltetés szolgáltatást nyújtjuk Magyarországon. Ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem a magyar piaci ismeretünk, tesztek és ügyfeleink gyarapodó száma is meggyőződésünk támasztja alá.

A Tir Suli weboldala is bátran kijelenthetően villám gyors. Még a nem megbízható tesztelő oldalokon is AA kategóriát kapott és a valós teszteken, valamint a Google számára is fontos mérésekben is jeleskedik, mint a FCP, LCP…

Mi nem nagyon szeretjük a legnagyobb weboldal sebesség tesztelő szolgáltatásokat (hamarosan blogunkban részletezzük miért), hiszen a pontozásuk vagy a mérésük nem túl jó és nem túl pontos. Mégis még ezeknél is pl. a GTmetrix oldalán is dupla A-t kapott az oldal 98%-os optimal.izálással és 2 másodperc alatti oldal betöltődéssel. Ezt az eredményt ráadásul csak az alap optimalizációval értük el, ami minden WordPress tárhely hoszting és Üzemeltetés csomagunkhoz ingyenesen jár.

webdizájn és weboldal készítés, brand tartalomfeltöltés és üzemeltetés – Tir Suli - WebDizájn .hu
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle