Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve - EV Autótöltő

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Webáruház landing page mit is jelent? Az EV Autótöltő oldalra, egy olyan webáruhazat készítettünk ahol a kezdő oldal kibővített funkcióként, egyben landing page azaz landoló oldal vagy marketing oldal szerepét is betölti. Természetesen mindez villámgyorsan egyszerűen és szépen.

Mikor egy új weboldal készül sokszor probléma, hogy a megrendelő nem tudja igazán mit szeretne. Itt szerencsére ezzel nem volt gond. A tartalomra és a kialakításra megvolt minden információ, míg a megjelenést és a működést, de még a tartalom feltöltést is teljesen ránk bízták.

WebDizájn és Webáruház fejlesztés szolgáltatások amiket elvégeztünk

Egy webáruház megjelenésének megtervezése és a frontend fejlesztése (a tervek alkalmazása a WordPress - WooCommerce webáruház motorra) általában egyszerre könnyű és nehéz feladat is. Egyrészről könnyű, hiszen a feladat adott. Kell egy kezdő oldal, egy bolt oldal, termék oldal, keresési listák, belépés... Ezeket már számtalanszor készítettük így nem okoz gondod. Másik részről pedig nehéz, hiszen ma elég jól meghatározható mitől lesz egy webáruház jó és nálunk a jó azt jelenti, hogy jól ad el. Ezekhez a szempontokhoz pedig nem olyan könnyá változatos egyedi és szép dizájnt készíteni nap mint nap.

Szerencsére itt a webáruház landing page azaz a külön elkészítésre kerülő kezdő marketing oldal sokat segített. Engedte hogy a dizájn kicsit mutasson magából.

Sem a logóra sem a megjelenésre nem kaptunk a színeken kívül szinte semmilyen instrukciót így szabad kezünk volt. Szokásunkhoz híven így a letisztult és átlátható dizájn elemeket készítettünk el. Szokás szerint elhelyeztük benne az animációs kézjegyünket. Az általános alap animációkon kívül talán az egyik első elektromos autó ihlette, töltő animációt helyeztünk el a címek alatt. Biztos néhányan emlékeznek még a hangja alapján részünkről mindenképp elektromos autónak képzelt Kit-re a Knight Rider sorozatból. Aki esetleg nem ismerné annak ide rakjuk a képet amit össze lehet hasonlítani az általunk készített cím animációval.

Knight Rider - Kit
Knight Rider - Kit

Tipp! A sablonokkal és vizuális szerkesztőkkel ugyan lehet szép oldalakat készíteni (pl divi, Elementor), azonban valódi egyediséget és tökéleteshez közelítő végeredmény sosem lesz. Ezeknél mindig szükség lesz arra, hogy kompromisszumokat köss a tartalomban a megjelenésben és a szolgáltatásban, ahogy a sebességben és a SEO kereső optimalizálásban is. Ha valóban szép, felhasználó barát és egyedi, SEO, kereső optimalizált és gyors weboldalt szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve
Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve

Frissítés! Üzemeltetés sebességtesztünkön szinte 100% gyorsaságot ért el az oldal

A weboldal megrendelői a teljeskörű WordPress tárhely és üzemeltetés szolgáltatásunkat választották. Ennek a belénk vetett bizalomnak az eredménye, hogy a jól lefejlesztett weboldal a speciális WordPress üzemeltetési és optimalizálási rendszerünkkel együtt majdnem 100% eredményt ér el a sebesség teszteken!

Tipp! A webáruháznál még kritikusabb a betöltődési sebesség. akár 1 tized másodperc is sokat számít. Mi igazoltan kihozzuk a maximumot a weboldalainkból és webáruházainkból amiket mi fejlesztünk és/vagy mi optimalizálunk, üzemeltetünk. Ilyen sebességet kevesen kínálnak a piacon! Ha szeretnéd hogy az oldalad a legjobbak elit táborában legyen, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Webáruház sebesség teszt

Elsőnek a Shop oldal (tehán nem a kezdő oldal) sebesség tesztjét illesztem be, hiszen egy webáruháznál ez a legfontosabb. Látható, hogy 99%-os eredményt ér el.

Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve
Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve

Fontos! A teszteknél valójában még jobban teljesít a rendszer, hiszen a teszteket csak Angilából lehet elvégezni, valamint látható az idővonalon, hogy az animációkat is betöltési időnek számolja a teszt. Magyar szerverről és az animációk figyelmen kívül hagyása esetén az eredmény 100% és minden oldalnál bőven másodpercen belüli a teljes oldalbetöltés!

A webáruhát termék oldalát is leteszteltük természetesen. Az sem szerepelt rosszul!

Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve
Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve

Webáruház landing page sebesség teszt

Természetesen a Webáruház landing page sebesség tesztjét is elvégeztük. Jól látható, hogy még egy viszonylag nagy méretű, hosszú és képekkel, animációkkal tűzdelt oldalt is el lehet jól készíteni. Természetesen ez főleg azért sikerülhett mert nem használunk sem WordPress sablont sem pedig vizuális szerkesztőt (mint pl. Elementor vagy Divi). A kiemelkedő minőségű egyedi tervezés és megvalósítás a kulcsa a kiemelkedő eredményeknek is!

Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve
Webáruház landing page, kezdő oldal kibővítve

Webáruház SEO és tartalom feltöltés

Egy webáruház elsődleges szempontja és feladata a vevőknek történő értékesítés. Persze ez nem lehetséges ha nincsenek vevők!

A vevő szerzés egyik módja a jó kereső optimalizálás. Jelen esetben sikerült a technikai SEO-t (a weboldal szeo előkészítését) és a tartalmi SEO-t összekapcsolni, hiszen a tartalom és a termék feltöltést is mi végeztük. Ennek keretében optimalizáltuk a termékek felvitelét ezek közül is:

  • A termékek darab számát nem növeltük feleslegesen hanem elkészítettük a termék variációkat. Több webáruházban látjuk, hogy a termék variációk helyett spammelik a netet és a saját webáruházukat úgy, hogy a termék variációk helyett a variációkat is termékeknek viszik fel. Ez egyértelműen téves megközelítés. Valójában ez nem eredményez jelentős változást, azonban a vásárlók helyzetét egyértelműen megnehezíti. Ebben a webáruházban is lehetett volna akár 30-40 termék is teljesen feleslegesen.
  • Beálíltottuk a termékek címét és url-jét egyéb adatait.
  • Megadtuk és konfiguráltuk a megfelelő schema-kat.
  • A termék oldalak meta adatait is optimalizáltuk.

Mindezt a teljes körű üzemeltetéshez általunk ingyenesen biztosított Prémium SEO csomagunk erősíti meg ami nem csak további segítsége hanem ingyenes analitikákat is tartalmaz a további és folyamatos fejlődés érdekében.

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle