Üzleti weboldal készítés – IP Telekom

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Üzleti weboldal készítés, felújítás és teljes átalakítás – tartalom (content) újra írása, marketing szövegek és teljes SEO link építéssel.

Azután kaptuk meg ezt az üzleti weboldal készítés és felújítás munkát, hogy sikeresen közvetítettünk egy prémium domaint az új ügyfelünknek. Úgy gondolta ügyfelünk, hogy nem csak egy hanem egyből két weboldal készítés munkáját is ránk bízza. Az ügyfél, az újonnan megszerzett prémium domain névre készülő oldalának a grafikai tervezését és webes kivitelezését, valamint a régi céges, üzleti weboldalának felújítását is ránk bízta. Ebbe az üzleti logó és arculat felújítása és az üzleti weboldal felújítása is bele tartozott

Az IP-Telekom új üzleti weboldalának elkészítésekor gyakorlatilag minden feladatot megkaptunk, ami nagyon megtisztelő volt.

WebDizájn, grafikai és weboldal készítési szolgáltatások amiket elvégeztünk

Üzleti logó redesign rollup ...

Nehéz feladat egy meglévő üzleti weboldal elkészítése és felújítása de ennél is nehezebb a meglévő logót és arculatot úgy átalakítani, hogy a régi értékek megmaradjanak mégis előre mutató legyen a változás. Mikor megkaptuk a munkát a teljes brand átalakítására, sokáig időztünk a logó és az arculat átalakításával, mielőtt a weboldalba belekezdtünk volna.

Nem egyszerűen egy új logót szerettünk volna, hanem a régi logó revolúcióját úgy, hogy a cég régi ügyfelei mégis érezzék tudják a megszokott értékek megmaradtak.

Több verziót is készítettünk amiből végül az alábbi lett a befutó

Céges weboldal felújítása

Logó redesign

Üzleti weboldal felújítása IP Telekom logó
Üzleti weboldal felújítása IP Telekom logó

Céges weboldal felújítása

Régi logó

Üzleti weboldal felújítása IP Telekom logó
Üzleti weboldal felújítása IP Telekom logó

Nem csak a weboldalt és a logót terveztük meg, hanem teljes arculatot és minden egyéb marketing eszközt is, így a névjegyet, rollup-ot....

Üzleti weboldal készítés
Üzleti weboldal készítés

Üzleti weboldal készítés és felújítás – Új weboldal, új webdizájn és új tartalom

Miután új logót és az arculatot megterveztük és átadtuk, az üzleti weboldal elkészítése, felújítása következett. Itt nem csak grafikai tervezés és weboldal készítés hanem tartalom marketing és landoló oldalak készítése is a feladatunk volt.

A kérés az volt, hogy próbáljunk a kezdő oldalból úgy landing page-t varázsolni, hogy a céges, üzleti jellegét ne veszítse el. Ezért össze kevertük a látványos grafika elemeket a hagyományos landing page felépítésével. Az elmúlt időszak igazolta, hogy ez a megoldás is működőképes, hiszen azóta a cég a teljes átalakításnak és a SEO-zásnak köszönhetően jó helyezést ér el a Google keresőben.

Tipp! Ha szeretnél kiválló helyezést elérni a Google-ben rendeld meg a teljes körű kereső optimalizálást tőlünk. Ez a weboldal a SEO munkáknak köszönhetően a legfontosabb kulcsszavára ma az első találat a Google találati listán “ip-telefonközpont” kulcsszóra.

Landing page vagy weboldal

A landing page szigorúan véve egy egyoldalas marketing oldal ahol a fókusz azon van, hogy a látogató egyetlen egy dolgot tegyen meg. Iratkozzon fel, vagy rendeljen meg valamit... Így még menü sincs.....

A szó szigorú értelmében tehát nem landing page egy weboldal. Mi mégis sokszor úgy készítjük el az oldalakat, hogy a menüktől eltekintve egy adott oldal landing page-ként működjön. Így tettünk itt is ahol az első oldal ami a fő SEO optimalizálást kapta, egy landing page is egyben.

Üzleti weboldal készítés - webdizájn

A weboldal felújításánál kérés volt, hogy bár céges és üzleti tartalomról van szó, legyen mégis látványos és vizuális. Ezért üzleti oldalhoz képest töb slider és egyedi grafikai készült mint az ilyenkor szokott.

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle