Termék katalógus és céges weboldal felújítás - Ecopy

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Nyomtató termék katalógus készítését vállaltuk el egy általános céges weboldal felújítása során az Ecopy - Sharpword irodatechnikai cég számára, ahol a 10 évnél régebbi weboldalt kellett teljesen megújítani.

A régi weboldal valóban a múltat idézte így az elsődleges cél egy könnyen átlátható olyan weboldal volt ami kevés kattintással és egyszerűen segíti az érdeklődőket abban, hogy mielőbb megtalálják amit keresnek, legyen az egy konkrét berendezés vagy információ.

Nyomtató termék katalógus és a szokásos céges weboldal elemek.

Az egyeztetések során világossá vált, hogy az Ecopy weboldal felújításágánál nem a grafikai megjelenés cicomázása a fő szempont, hanem a használhatóság és  a termék katalógus, illetve a weboldalhoz kapcsolódó egyéb munkákban is szerepet kaptunk időnként. Az elvégzett munkák:

Minden weboldal elem ami egy cégnél megjelenhet

Az Ecopy - Sharpword weboldala szinte minden olyan általános oldal elemet vagy kívánalmat megjelenít ami egy mai szolgáltató cégnél előfordulhat.

Á kezdő oldal a mai elvárások alapján szinte egy landing page, landoló oldal, ami már önmagában is az értékesítést és a tájékozódást segíti elő.

Az oldal a tipikus szekciókat tartalmazza és szintén a tipikus sorrendben. Így a felső nagy bannerrel vagy szakmaisabban inkább hero szekcióval indul. A következőkben a szolgáltatás és a cégbemutatása látható, illetve további értékesítési információk. Ezek alatt pedig az egyéb fontos információk és a partnerek véleménye, cikkek.

A megrendelő igényei alapján a nyomtató bérlés is egy részleges landoló oldal, ahol az oldal felső szekció a nyomtató bérlés információkat, illetve a konkrét bérelhető nyomtatókat tartalmazzák, amiket már a nyomtató katalógus dinamikusan jelenít meg.

A megrendelő igényei alapján a nyomtató bérlés is egy részleges landoló oldal, ahol az oldal felső szekció a nyomtató bérlés információkat, illetve a konkrét bérelhető nyomtatókat tartalmazzák, amiket már a nyomtató katalógus dinamikusan jelenít meg. Itt található még a csapat bemutatása, hiszen üzemeltetési szolgáltatásnál fontos, hogy valóban ismert legyen kik dolgoznak a háttérben.

Egyszerűen használható termék katalógus

A kérés alapján szándékosan egy valóban nagyon egyszerűen, konkrétan blog szerűen használható termék katalógust készítettünk. A cél az volt, hogy a legkönnyebben és a legmegszokottabban lehessen a bérelhető és/vagy megvásárolható termékek között böngészi. Erre a hagyományos, szinte minden internetező által ismert blog szerű elrendezést, és működést találtuk a megrendelővel együtt a legalkalmasabbnak.

Weboldal dizájn egyszerűen

Ahogy már lenni szokott a webdizájn teljesen egyedi és minden szempontból igazodik a megrendelő igényeihez. A nyomtatás egy színes téma így a világos háttért és a fő színt további szándékosan több színű ikonokkal és hátterekkel dobtuk fel.

Mivel a megjelenés szándékosan egyszerűsítve lett és a színekkel játszottunk kicsit, így a több szín mellett a gombok kaptak ikonokat és egyedi CSS animációt is.

Weboldal előtte és utána is

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle