SVG animáció több oldalon, online foglalás és 100% SEO - Klau Kozmetika V.2.

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

SVG animáció, logó animáció és látványos görgetési és egyéb weboldal animációk mellett is jól működő online foglalás és valóban 100% SEO, a Klau Kozmetika új V.2. verziójában.

Nézd meg milyen egy letisztult, stílusos, animációkkal díszített, mégis extrém gyors és extrém módon kereső optimalizált weboldal. Az új oldal dizájn és működési szempontból is fel lett újítva.

A megtekintéshez a 100% SEO miatt nem muszáj a Klau Kozmetika linkre itt rákattintanod itt. Helyette keress, szinte bármilyen kozmetikai kifejezésre a Google keresőben és az első találatok között kattints a Klau Kozmetikára. 

Keress pl. ezekre a kulcsszavakra: "arctisztító kezelés", "műszempilla ápolása", "arcmasszázs", ...

SVG animáció több oldalon és a logóban is

A Klaukozmetika V.1. verzióját is mi készítettük el nagyjából 2 éve úgy, hogy mind a megrendelő, mind a látogatók elégedettek voltak vele. Most a felújítás során elsősorban így arra törekedtünk, hogy a megrendelő kérése alapján letisztultabb, mégis látványosabb legyen.

Az új weboldal számos új SVG animációt kapott annak érdekében, hogy a látványt és a megjelenést úgy tuningoljuk fel, hogy a letisztultság megmaradhasson és az oldal sebessége ennek ellenére növekedjen.

Logó SVG animáció

A logó animáció készítése az egyik kedvenc foglalatosságunk. Egy jó logó animációhoz szükség van egy jó ötletre, megfelelően előkészített SVG logóra és az animálásra.

Az eredeti logót is mi terveztük, így szerencsére a megfelelő SVG logó rendelkezésre állt. Ötletként egy feltűnő, mégis egyszerű animációt készítettünk el, a pörgő virágot. Az animációkat általában JavaScript segítségével készítjük el, de itt az egyszerű ám mégis látványos ötlet lehetőséget adott arra, hogy pár CSS sor segítségével máris bepörögjünk.

 Egy jó logó animáció az oldalon mindenhol működik ahol a logó megjelenik! Mi nem végzünk félmunkát sosem. Figyeld meg az oldalon, hogy bárhol látod a logót, az animáció minden esetben és mindig egyszerre, hiba mentesen indul el. Pl. nézd meg a kis logókat a kozmetikai blog oldalon.

Sminkelés SVG-n JavaScript segítségével, alapozó és smink cuccok helyett

"Valami látványosat mégsem feltűnőt és kirívót." Állítólag ezt szokták kérni a visszafogott vendégek sminkelésnél a megrendelő szerint, így Ő is ezt kérte tőlünk.

A kozmetika smink oldalára készítettünk egy egyedi sminkes SVG animációt ahogy kérték. Az animációt elhelyezhetnénk ide is de inkább látogasd meg a smink oldalt és görgess közvetlen a videó alatti részhez.

Görgetés alapú, gomb és további egyedi animációk

A kozmetika is folyamatosan megújul és azért, hogy ez mindenképp a weboldalon is érzékelhető legyen, számos weboldal animációt készítettünk még el. 

Az összes gomb, kép, egérmozgatási vagy görgetési animációt nehéz lenne felsorolni így csak párat mutatunk most be.  Mindet látniszeretnéd? Látogasd meg a kozmetika oldalát és kattintgasd át magad is.

Görgetés alapú, sőt görgetési pozicíció alapú előtte-utána animáció

Nézd meg előtte - utána képek segítségével azt, milyen amikor felhelyeznek egy műszempillát.

Előtte - utána képeket persze máshol is találhatsz, ez azonban más mint a többi.

A műszempilla oldalon az előtte és az utána képek átmenetei a görgetéssel együtt működve mutatják be neked az eredményt és így nem szükséges a neked húzgálnod az elválasztó vonalakat. 

Nézd meg magad is, látogasd meg a műszempilla oldalt és görgess lefelé, majd végül fölfelé.

Gomb animációk és egyéb weboldal animációk határok nélkül

A gomb és weboldal animációkkal igyekeztünk szó szerint átlépni a határokat. Mindig szükséges valami apró ötlet arra, hogy a figyelmet felhívd magadra. Az, amikor nem maradsz a határokon belül mindenképp figyelemfelkeltő.

A határok feszegetését itt mi szó szerint értjük. Nézd meg a gomb animációkat vagy egyéb weboldal animációkat amiket alkalmaztunk, vagy akár a grafikai elemeket. Több esetben is a megjelenések határait átléptük.

A gomb animációnál húzd az egered a gomb fölé (vagy mobilon csak bökj rá) és máris pörögve kinyílik a virág ami átlép minden határt, de különösen a gomb kereteinek határát.

Játszanál? Látogasd meg a kozmetikai blog oldalt húzd az egeret a blog lista fölé, vagy bökj egy blog lista elemre és gyönyörködj a határtalanul repkedő pillangóban. Egérrel akár játszhatsz is vele, hogy el tudod-e kapni!

Online foglalás minden oldalra és feljavítva

Az eddig is jólműködő online foglalási rendszert is továbbfejlesztettük. A vendégek most már nem csak extrákat választhatnak, hanem foglaláskor közvetlen kapnak információkat a megrendelt szolgáltatásokról és azok extráiról.

Természetesen az online foglalási rendszer további funkciókat is kapott. Ilyenek a bejelentkezésre emlékeztető automatikus emailek ...

A legjobb újítás, hogy a foglalási űrlapot szolgáltatás (de akár kolléga vagy ár) szerinti szűréssel is el lehet helyezni. Ennek a funkciónak a segítségével sikerült így a műszempilla és a smink oldalra egyedi online foglalási űrlapot elhelyezni. 

Árlista megjelenítés és elrejtés animáció és az apróságok

A felhasználóbarát weboldal eléréséhez is sokszor lehet animációkat alkalmazni. A cél az árlista animációjával így nem a dizájn, hanem a használhatóság fokozása volt, mégis két legyet ütöttünk egycsapásra.

Az új oldalon az árlistát, az online bejelentkezésnél egy látványosan animált átkapcsoló gombal érhetik el a felhasnzálók.

Érdemes még a Klau Kozmetikát áttkattintani sok-sok apró de érdekes és látványos animációt rejtettünk még el. Ilyenek a csillag animációk a szöveg nagyítások, az egér mozgatásra működő átfedések ...

SEO 100 - Azaz kerülj a keresőlisták elejére

Megcsináltuk! A Klau Kozmetika nyitott volt az együttműködésre elvégezte mindig az általunk kiadott házi feladatokat így a Weboldal 100% technikai SEO-ja, a Klau jó tartalmú cikke, a snippetek használata és a WebDizájn saját linképítése összességében szinte minden fontos kozmetikai kulcsszóra a keresők elejére katapultáta a weboldalt.

A 100% azonban valóban 100%, ugyanis nem álltunk meg a Google kulcsszavaknál. Olyan ügyfélértékelő rendszert készítettünk, hogy az elégedett felhasználók nagyrésze azzal le is adta és adja az értékeléseket. A Klau Kozmetika így a térképen is az elsők között találod a keresésekre.

Természetesen ahhoz a sikerhez, hogy mára a Klau Kozmetika az a Gooogle térképen aki a legtöbb 5*-os értékeléssel rendelkezik nem csak az ügyfélelégedettség rendszer hanem a Klau Kozmetika kiemelkedő színvonalú szolgáltatására is szükség volt.

Teszteld Írd be a Google be a következő kulcsszavakat és kulcsszópárosokat és ellenőrizd milyen az amikor mi optimaliázlunk egy weboldalt.  Nem csak azt látod hogy a Klau Kozmetika az első hanem azt is hogy kiemelt találatokat jelenít meg a Google. 
Ezeket teszteld:
"arcmasszázs", "műszempilla ápolása", "paraffinos kézápolás", "arctisztítás", "arctisztító kezelés", "kozmetikai ultrahang", "mezoterápiás kezelés", "műszempilla tisztítása", "gyémántfejes mikrodermabrázió", "arctisztítás kozmetikus", "arctisztitas" ... 

Extrém betöltési sebesség

A SEO eredmények és az értékesítés is megköveteli a gyors weboldalt. A Klau Kozmetika ebben is csúcson jár. 

A sebességet a hézon belül feltuningolt WordPress, a saját fejlesztésű frontend (téma helyett) és az extrém teljesítményű prémium weboldal üzemeltetési csomagunk biztosítja.

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle