Online tagsági rendszer és tartalomkezelő rendszer - Irat.hu

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Online tagsági rendszer, tartalomkezelő rendszer és dokumentum készítő és összeállító szoftver előfizetéssel. Mindez egyben az Irat.hu weboldalon

Az Irat.hu egy olyan komplex feladat volt amiben az online tagsági rendszer és az előfizető rendszer mellett egy előfizetéseken alapuló tartalom kezelő és egy dokumentum készítő és összeállító szoftver is dolgozik. A munkát teljes egészében mi végeztük és üzemeltetjük most is. A projektet a nullából építettük fel mind grafikai tervezés, mind mint pedig a weboldal készítés részéről.

WebDizájn, egyedi szoftver fejlesztés és grafikai szolgáltatások amiket elvégeztünk

Online tagsági rendszer előfizetéssel és dokumentum, letöltés kezeléssel.

A feladat nem csak egy online tagsági rendszer volt hanem egy több rendszert össze integráló komplett új szolgáltatás kialakítása. A weboldalt megteintve nem is látszik mennyire bonyolult és összetett feladatot végeztünk el.

A háttérben számos szoftver, modul és egyedi fejlesztés dolgozuk hiba nélkül együtt:

  • Online tagsági rendszer
  • Letöltés kezelő szoftver
  • Kereshető súgó és katalógus
  • Online előfizetés
  • Fejlett űrlapok
  • Dokumentum összeállító szoftver
  • PDF generáló szoftver

Mindez természetesen WordPress-be ágyazva. Még mindig csak beta állapotban van az oldal, mégis már most nagyon népszerű, naponta több száz dokumentum letöltéssel rendelkezik.

Online előfizetés és tartalomkezelő rendszer
Online előfizetés és tartalomkezelő rendszer

Online előfizetés és tagsági rendszer

Online tagsági rendszer és előfizetés, tagsági szintekkel, online fizetési megoldással, felhasználói fiókkal bevétel statisztikákkal. Előfizetői rendszerhez kapcsolt tartalom kezelő rendszer, ami a tagságtól függő hozzáférést biztosít az oldal tartalmához.Letöltés kezelő rendszer, ami szintén a tagsághoz kapcsolódik.

Online dokumentum összeállító rendszer. Ami a tagok adatai és preferenciái alapján egyedi dokumentumokat generálnak és tesznek elérhetővé.Tudástár (mini Wiki). Központi dokumentum tár, ahol a felhasználó a saját generált, később pedig az akár feltöltött dokumentumait kezelheti követheti.Különleges összetett kereső, ami csoportosítva és egyedi módon keres és jeleníti meg a keresési találatokat az oldalon.

Irat.hu webdizájn

Az Irat.hu dizájnnál elsődleges szempont volt a lehető legegyszerűbb és legletisztultabb kinézet. Minden az átláthatóságnak és a legkönnyebb kezelhetőségnek lett alárendelve. A dizájn végül nem csak szerintünk hanem a felhasználók szerint is jól sikerült, amit napi több 100 letöltéssel értékelnek.

Nem szoktuk kiemelni a mobil barát verziót mert ez nálunk alapvető. Itt csak azért említem meg mert nagyon jó példája annak, hogyan lehet egy oldalt úgy kialakítani, hogy az mobilon szinte teljesen ugyan úgy nézzen ki. Természetesen az oszlopok nem lehetnek egymás mellett, csak egymás alatt. de minden más teljesen ugyan az mobil és desktop verzióban is.

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle