Online magazin fejlesztés és üzemeltetés – Otthon 24

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Online magazin fejlesztés és üzemeltetés, tartalom és SEO startégia, szerkesztői rendszer és közösségi média automatizálás - Otthon 24 lakberendezési és otthon magazin.

Lassan 4 éve már, hogy elindult az Otthon 24, de nem ez volt az első online magazin fejlesztés amiben részt vettünk és veszünk folyamatosan. Eddig már szinte minden évben megújítottuk az Otthon 24 online lakberendezési magazint, melynek forgalma folyamatosan növekszik. A magazin grafikai tervezését, a szoftver fejlesztést és a közösségi médiák menedzselését a SEO és Online marketing feladatokat is mi látjuk el amellett, hogy technikailag is mi üzemeltetjük az oldalt.

WebDizájn, grafikai és marketing szolgáltatások amiket elvégeztünk

Online magazin fejlesztés és üzemeltetés

Egy online magazin fejlesztése és az üzemeltetéséhez kapcsolódó munkák eltérnek egy átlagos weboldal készítés folyamatától, vagy feladataitól. Ennél a munkánál a megnövekedett látogatottság a magazinhoz képest is nagyszámú és nagy terjedelmű képmennyiség és a szerkesztői rendszer beállítása jelentette a kihívást. Érdekes feladat volt még, hogy a magazin teljes mértékben kihasználja és együttműködik a közösségi média felületekkel.

A munka során a grafikai tervezésnél, logó kivételével az oldal teljes megjelenése folyamatosan változott. A tapasztalatok alapján újabb és újabb igények merültek fel az online magazin fejlesztése és üzemeltetése közben. Végül 3 szinte teljesen különböző dizájn váltás után érte el a mai megjelenését, ami talán most egy ideig jelentősen már nem kerül átalakításra.

Mindemellett a magazin egy magazin családdá is kinőtte magát, hiszen két kiegészítő oldallal is bővült, egy katalógussal és egy közösségi DIY oldallal.

Online Magazin készítés és üzemeltetetés
Online Magazin készítés és üzemeltetetés

Online magazin vs Weboldal

Az oldal a forgalmát teljesen organikusan a Google keresőben elért igen nagyszámú és igen jó helyezésekből kapja. Az online magazin fejlesztése és így az oldal optimalizációja is folyamatos és teljes körű volt. Ma a megjelenése és működése teljesen a látogatókra lett szabva. Mindezt úgy, hogy a sok kép minél szép bemutatására lett optimalizálva, míg a kódja a sebességre és a SEO-ra. Az optimalizálások és a több éves munka jelentős forgalmat és folyamatosan növekedő olvasói bázist biztosít.

Amellett, hogy az oldal grafikai tervezése az elejétől a mi feladatunk volt a szoftvert, a működést is folyamatosan mi fejlesztettük és fejlesztjük még ma is. Az oldal több területen kiemelkedően teljesít:

  • Kód méret optimalizáció és oldal betöltési sebesség (5 szintű cache rendszer)
  • SEO kereső optimalizálás (több mint ezer kulcsszóra az első 10-ben)
  • Megjelenés optimalizáció - mindent csak és kizárólag a felhasználói élményre összpontosít
  • 200%-os mobil oldal (külön design), a látogatók 50-60%-a mobilon nézi az oldalt
  • Szerkesztői rendszer
  • Teljes körű és automatizált közösségi média rendszer (automatikus tartalom megosztás 5 különböző közösségi média felületre. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube)

A kiemelkedő teljesítményre szükség is van ezen a területen, hiszen a követelmények és az oldal használati és látogatói szokások teljesen eltérnek egy általános weboldalétól.

Az évek alatt az oldalba került grafika és szoftveres fejlesztések és a folyamatos optimalizáció meg is hozta az eredményt.

Online magazin fejlesztés és üzemeltetés - otthon 24
Online magazin fejlesztés és üzemeltetés - otthon 24
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle