Online kérdőív és egy landing page 2 nap alatt – Távmunka.info

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Online kérdőív és Landing page tervezés és elkészítés 2 nap alatt. Ezt a feladatot kaptuk a megbízótól amit sikeresen teljesítettünk. A végeredményt a Távmunka.info weboldalon láthatod. A feladat elvégzéséhez minden fontos információt megkaptunk és 2 nap múlva a komplett végeredményt vártak tőlünk Logóval, grafikai tervezéssel, webidzájnnal és tartalom feltöltéssel.

WebDizájn, grafikai és weboldal készítés szolgáltatások amiket elvégeztünk

Online kérdőív és landing page készítés

Ebben a munkában nem a logó és megjelenés hanem a munka gyors elkészítése volt a legfontosabb. Igyekeztünk egy időtálló megjelenést varázsolni az oldanak annak ellenére, hogy mindössze 2 nap alatt kellett megtervezni felépíteni, összeállítani a teljes weboldal rendszert, a dizájnt és a végső megjelenést, ahogy a logót is.

Landing page jellegét nem csak az adja, hogy egy oldalas weboldalról beszélünk, hanem az is, hogy elsődleges célja a kapcsolatfelvétel elősegítése, online kampányok támogatása.

Az online kérdőívet a kezdő oldalon lévő landing page-től dizájnban is megkülönböztettük. Míg a kezdő oldal egy fehér háttérrel megjleneő oldal, az online kérdőív ezzel ellentétesen színes, illetve fekete háttért kapott.

A 2 napos határidő miatt a logóra sem volt sok időnk, szerencsére a megrendelőnek volt némi elképzelése róla, így a kéréseket meghallgatva jutottunk az alábbi végeredményre.

Landing Page Tervezés és Készítés
Landing Page Tervezés és Készítés

Online kérdőív - távmunka felmérés

A feladat része volt egy grafikus több lépésből álló online kérdőív a távmunka felmérő is. Fontos kérése volt a megrendelőnek hogy az egész oldal legyen határozott megjelenésű és kapjon dizájnt még az online kérdőív is.

Online kérdőív és egy landing page 2 nap alatt
Online kérdőív és egy landing page 2 nap alatt

Landing page tervezés és készítés

A sok szó helyett nézd meg az oldalt itt vagy akár meg is látogathatod az igazit is.

Landing page tervezés és készítés
Landing page tervezés és készítés
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle