Online jegyértékesítés, programok, jegyeladás - Mit csinálsz ma?

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Online jegyértékesítés, jegyeladás, közösségi programok, egy hamarosan induló induló új közösségi weboldalon. Minden egyben egy kis WooCommerce webáruház motorral megfűszerezve. Mit csinálsz ma?

A feladat rendkívül összetett volt. Egy saját és később közösségi programokat ajánló új weboldal rendszerének és megjelenésének a teljes körű megtervezése volt a feladat. Az egyetlen amit menet közben kaptunk a megrendelőktől az a Logó volt.

A megoldás alapja végül a WordPress lett természetesen, különösen, hogy volt már tapasztalatunk hasonló témában. Az online naptárban kereshető és listázható módon jelennek meg az események amikre akár online jegyet is lehet vásárolni vagy a népszerű RSVP (helyfoglalás) is működik. Hagyományos értelemben nem rendelkezik az oldal Webáruházzal, azonban a jegyek értékesítésére és az online fizetéshez no meg a fiókok létrehozásához a WooCommerce webáruház motort használtuk fel és alakítottuk át.

WebDizájn szolgáltatások amiket elvégeztünk

Webdizájn, weboldal tervezés - képek a fókuszban

A weboldal megjelenésének a megtervezése nem volt könnyű feladat. A megrendelő nem volt teljesen biztos abban, mit is szeretne látni. Hosszabb és többszöri egyeztetés után alakult ki a végső irányvonal. A végső megközelítésben a webdizájn alapvető megjelenését a képekre koncentrálva készítettük el.

Ennek fő oka az volt, hogy várhatóan a működés közben sok-sok érdekes helyszín és rendezvény fog a weboldalra felkerülni. Minden oldal fő eleme az oldal tetején lévő képpel díszített fejléc. A kezdő oldalon ráadásul egy esemény diavetítő (slider) is elhelyezésre került, míg a többi oldalon gondosan összeválogatott háttérképeket lehet találni. Természetesen az események, rendezvények, szervezők és helyszínek is mindig teljesen saját képeket használnak.

A weboldal megjelenésének a tervezése és elkészítése közben derült ki, hogy a Weboldal logójáról a megrendelőknek saját elképzelésük van így a logó menet közben a weboldal készítés alatt került belel az oldalba.

Minden weboldalba rakunk valami igazán egyedi apróságot amolyan ismertető és megkülönböztető jelként. Ebbe az oldalba a WebDizájn "névjegyünk", a kézírásos címek animációja. Sok sablonban vannak már általános animációk. A mi animációink azonban egyedileg készülnek. Ebben az esetben az a különlegesség, hogy az animáció nem csak rendkívül finoman működik hanem a cím animálása szavanként történik.

Tipp! Ha igazán egyedi és különleges megjelenésű weboldalt szeretnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Mi minden weboldalt sablon és vizuális szerkesztő használata nélkül egyedileg tervezünk meg és készítünk el! Oldalaink ettől olyan szépek, gyorsak és kereső, sebesség optimalizáltak.

Online jegyértékesítés, programok - weboldal készítés

Ennél a weboldalnál a fő feladat az online jegy értékesítési rendszer, a programokra történő helyfoglalási lehetőség (RSVP) biztosítása volt. Nekifoghattunk volna egy teljesen egyedi megoldásnak is, azonban az általában magas áron és hosszabb idő alatt valósul meg. Optimálisabb megoldásként, a megrendelői igények felmérése után több WordPress modul megvásárlás, beszerzése és bekapcsolásának segítségével, no meg kis egyedi fejlesztéssel valósult meg a feladat.

A főbb funkciók:

  • Események és rendezvények rögzítése (Cím, ismertető, szervező, helyszín, jegyek, RSVP ....)
  • Események és rendezvények keresési és listázási lehetősége (lista, napi nézet, heti nézet, havi nézet, térképes nézet...)
  • Online jegyértékesítés, jegyeladás, helyfoglalás. (Fiókkal vagy anélkül, online bankkrátyás fizetéssel)
  • Teljes körű adminisztráció mind a tartalom, mind a jegyek, jegytulajdonosok események... kérdésében.

Természetesen mindent elvégeztünk ahhoz, hogy a rendszer valóban jól működjön. Össze hangoltunk az ingyenes és fizetős (prémium) modulok működését, a hiányzó fordításokat elvégeztük, végezetül pedig a felhasználói fiókok kezeléséhez, az online fizetéshez bekapcsoltunk és a rendszerhez illesztettünk egy WooCommerce webáruházat is.

A végeredmény egy gyorsan és könnyen átlátható rendezvény és program kereső ahol a rendezvényekre és a programokra lehet helyet foglalni (RSVP) vagy akár online jegyet is venni bankkártyás fizetéssel. Mindezek ráadásul közösségi médiába integrálva.

Tipp! Egyedi kérést is lehet félkész megoldásokra építve profin megvalósítani. Egyedi igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot és 15 év tapasztalatával segítünk kiválasztani a legoptimálisabb megoldást úgy, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöd semmiben sem!

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle