Mobil App, UI és Weboldal Design - Edzőm

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Mobil App, UI és Weboldal design, grafikai és arculati tervezés egy még fejlesztés alatt álló fitnesz oldalhoz és mobil apphoz.

WebDizájn, egyedi fejlesztés és grafikai szolgáltatások amiket elvégeztünk

Mobil App, UI és Weboldal dizájn - Api illesztés

A mobil app fejlesztők már elkezdték a munkát amikor felkértek minket arra, hogy a fejlesztés alatt álló Online edzéseket, edzésterveket biztosító mobil app és weboldal teljes grafikai megjelenését, arculatát, Brandijét megtervezzük. Emellett a weboldal elkészítése is a faladatunk lett ahogy annak az API-nak a megtervezése és leprogramozása is, ami a weboldal és a mobil app közötti kommunikációt biztosítja majd.

A munka még zajlik, és elég nagy munka. Amint lehetőséget kapunk a bemutatására frissítjük ezt a cikket. Addig is nézzétek meg azt a bögrét amit arculati elemek kiegészítéseként, saját belső használatra terveztünk ennek a fiatal lelkes csapatnak.

Grafikai tervezés regklámanyag tervezés
Grafikai tervezés regklámanyag tervezés

Landing page tervezés

Mint írtam, még nem árulhatunk el a munkáról túl sokat és nem is mutathatunk meg mindent, hiszen folyamatban van, de az eddigi grafika tervezés részeredményét, vagy az Edzőm.hu projekt kezdő oldalát ami egyben egy landing page, megnézheted.

Mobil App, UI és Weboldal Design
Mobil App, UI és Weboldal Design
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle