Mini arculat és UI tervezés- DirectMail szolgáltatáshoz

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Mini arculat, logó és landing page a saját hírlevél küldő szolgáltatásunkhoz, ahol a hírlevél mindig az inbox-ba landol - DirectMail.

A DirectMail.hu szolgáltatás Mini arculatát kellett megterveznünk és elkészítenünk saját magunknak. Már régóta nyújtunk ügyfeleinknek prémium hírleévl szolgáltatást most eljött az ideje, hogy ezt megújítsuk.. A grafikai tervezés eredményét, a felhasználói felületet sajnos nem mutathatjuk meg, nézzétek hát meg milyen lett az általunk tervezett logó és a DirectMail.hu kezdő oldala.

Tipp! DirectMail hírlevél szolgáltatásunk előfzetéses alapon működik. Szeretnéd, hogy hírleveleid mindig megérkezzenek? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Aki felismeri mit rejtettünk el a logóban, az írja meg nekünk 🙂

UI és Mini arculat
UI és Mini arculat
UI és Mini arculat
UI és Mini arculat
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle