Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

A Google optimalizált Webáruház készítés nem is olyan könnyű feladat, legyen szó meglévő vagy akár új webáruházról. Amikor WordPress vagy WooCommerce alapokon dolgozunk akkor ez nagy oda figyelést és hozzáértést követel.

A Kristály Kuckó partnerünk szerette volna frissíteni Magento 1 webáruházát Magento 2-re. A Magento 1 webáruház szoftverről történő átállás a Magento 2 webáruház szoftverre, valójában a webáruház újra gyártását jelenti.

Megismerve a pontos igényeket, végül azt javasoltuk használjunk inkább a WordPress kiegészítő WooCommerce webáruház motort. Az igények kiszolgálására a WooCommerce webáruház is tökéletesen megfelelt sőt jobb választásnak is tűnt. A WordPress + WooCommerce segítségével gyorsabb és olcsóbb lett a fejlesztés, ráadásként pedig olyan webáruházat készítettünk, amit Google optimalizált.

Az új WooCommerce webáruházba csak a termékek kerültek átemelésre , míg a logót, a webdizájnt, a szoftvert teljesen kicseréltük. A weboldal gondos gazdái pedig az összes terméket, képet, kategóriát és a leírást is frissítette.

Webáruház és WebDizájn szolgáltatások amiket elvégeztünk

Megbízónk belénk fektetett bizalmát megháláltuk azzal, hogy az új weboldalt mindenki szereti! A beszámolók szerint a Kristály Kuckó webáruház vásárlói mellett a keresők, a Google és nem utolsó sorban tulajdonosok is.

Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó
Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó

WP + WooCommerce + WebDizájn = Google optimalizált Webáruház

A végeredményről érdemes először beszámolni. A végeredmény pedig, egy értékesítésre fókuszáló, rendkívül felhasználó barát kereső optimalizált (gyors) webáruház. Pontosan azért ajánljuk a WooCommerce megoldást sokszor Magento helyett mert számtalanszor látjuk, hogy a Magento tudását és lehetőségeit nem használná ki a megrendelő. A Magento webáruzház nagyon jó nem hiába piacvezető a nemzetközi piacokon is. Mégis a legtöbbször nincs rá szükség. A Magento fejlesztés általában hosszabb ideig tart és nagyságrendekkel drágább is ami nem mindig előny.

A WooCommerce ma minden funkcióval felruházható amire szükség lehet egy webáruháznál. Legyen szó akár fizikai termékről, virtuális termékről, variálható termékről, akciókról, kedvezményekről... Emellett könnyen összekapcsolható számlázó vagy CRM, ERP programokkal is. A kereső optimalizálást is nagyon jól és viszonylag könnyen be lehet álltani, el lehet készíteni. Mi ezt azzal fejeljük meg, hogy a saját WordPress rendszerünk segítségével különlegesen magas szintre optimalizáljuk a weboldal sebességét. hiszen ez már nem csak a felhasználóknak hanem a keresőknek és a SEO-nak is nagyon fontos.

A végeredmény magáért beszél. Nézzétek meg a képen a bolt, oldal sebesség és teljesítmény tesztjének eredményét. Látható, hogy mi képesek vagyunk egy 100% közeli eredményt kihozni a WordPress + WooCommerc motorból úgy, hogy nincs szükség dizájn, tartalom vagy funkcióbeli kompromisszumot kötni sehol sem.

Ez hogy lehetséges? A válasz egyszerű több mint 15 éves fejlesztői és 10 év WordPress tapasztalattal készítünk teljesen egyedi weboldalt (sablonok és vizuális szerkesztők használata nélkül). Ez az egyediség biztosítja az előnyt a sablonokkal vagy vizuális szerkesztőkkel készített weboldalakkal szemben.

Tipp! Egy jó webáruház elkészítése sok éves tapasztalatot igényel. Emellett fontos, hogy használni is tudni kell és üzemeltetni is. Válassz minket ha nincs időd és kedved mindent megtanulni és mindennek utána járni. Mi gyönyörű, felhasználó barát és gyors, rendkívül nagy konverzióval rendelkező SEO és Google barát webáruházakat készítünk nagy tapasztalattal!

WordPreess + Woocmmerce + WebDizájn fejlesztés, tárhely és teljes körű üzemeltetés. A végeredményt alább láthatod!

Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó - WebDizájn .hu

Webdizájn - Weboldal dizájn és grafikai tervezés

Logó készítés

Az eredeti webáruház régóta szolgálta ki a vevőket. Megjelenése és a logója is régies volt, talán már kicsit el is járt felettük az idő. Az alapvető igények tisztázása után egy egészen egyszerű verzió nyerte el a megrendelők tetszését. Mind a szín, mind pedig a megjelenés a megrendelő igényeit dicsérik.

Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó
Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó

Webdizájn és weboldal tervezés

Az előzetes felmérés alapján egy nagyon egyszerű, az értékesítésre koncentráló dizájn terv kezdett kialakulni mind a mi mind pedig a megrendelői oldalon, az elképzelések között. Szerencsére a megrendelők is úgy gondolták, hogy bár a megjelenés fontos de a legfontosabb, hogy a vásárlók könnyen és gyorsan tájékozódjanak és vásárolhassanak. Ennek szellemében készült el a végleges letisztult és egyszerű webáruház dizájn.

Az alapszín a megrendelő kérése alapján lett kiválasztva és alkalmazva. Ez az egy alapszín uralkodik végig az oldal dizájnjában és megjelenésében.

Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó
Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó

WordPress + WooCommerce webáruház készítése - Egyedi, mennyiségi és csoportos árkedvezményekkel

Nagyon sok webáruházat készítettünk és üzemeltetünk mégis szinte alig tudnánk olyan webáruházat mutatni, ahol egy "alap" webáruház elkészítése és beüzemelése elegendő lett volna. Az a tapasztalat, hogy szinte minden webáruháznál felmerülnek bonyolító kérdések és problémák, melyeket meg kell oldani.

Ebben az esetben a mennyiségi kedvezmények voltak ezek amik ráadásul termék variációkhoz is párosulnak. Ez mindkettőnknek nekünk a fejlesztőknek és a webáruház tulajdonosainak is nehézséget okozott. Nekünk elsősorban azzal volt sok munkánk, hogy a háttérben meglévő több száz kedvezmény típust úgy jelenítsük meg, hogy egy-egy termék betöltését ne lassítsa akkor sem ha a termékhez és annak variációhoz akár 30-50 féle ár vagy kedvezmény tartozik!

A megrendelői oldalon pedig az okozott problémát, amikor közöltük, hogy eddig rosszul használták és töltötték fel a régi Magento webáruházat és emaitt mi javasoltuk a teljes kedvezmény és termék kezelés, így az összes (több mint 3000) termék kézzel történő átnézését és átállítását.

Végül igazán példás módon a megrendelő átnézte és javította az összes terméket (miután mi migráltuk az új rendszerbe) így javítva ezzel a felhasználói élményt és a SEO kereső optimalizálást is.

Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó
Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó

Adatmigrálás

Az adatmigrálást azért érdemes megemlíteni mert sokan azt gondolják ez egy egyszerű feladat. Ez azonban nem így van. Ez még alap esetben sem az, pláne ha az adatok között vannak variációk vagy a migrálás során át kell alakítani az adatszerkezetet teljesen ahogy esetünkben is megtörtént!

TIpp! A webáruház legfontosabb elemei a termékek. Számtalan esetben látjuk, hogy a termékek rosszul, hiányosan vannak feltöltve vagy kezelve. Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi átnézzük webáruházadat és javaslatot teszünk arra, hogy lehetne még nagyobb konverziót elérni a helyes adatszerkezettel és használattal.

Tárhely és teljes körű üzemeltetés - WP rendszergazda

Aki valóban gyors és gondtalan webáruházat szeretne az belátja, hogy ma már nem szabad egy webáruházat évi 5000 ft-os tárhely csomaggal fenntartani. Ügyfelünk is a teljes körű üzemeltetést választotta, így nincs semmi gondja. A webáruház mindig gyors, frissített, biztonságos. Emiatt ügyfeleink rendkívül elégedettek, hiszen csak az vevőikre koncentrálhatnak.

Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó
Google optimalizált Webáruház - Kristály Kuckó
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle