Egyoldalas weboldal, foglalási rendszerrel két nyelven – TaraThai

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Egyoldalas weboldal volt a feladat, amit két nyelven kellett elkészíteni. Emellett online időpont foglalási rendszert is be kellett kapcsolni, az új vállalkozásnak. A TaraThai masszázs szalon bízott meg minket, hogy egy igazán egyszerű és átlátható egyoldalas weboldalt készítsünk számára.

WebDizájn és weboldal készítési szolgáltatások amiket elvégeztünk

Egyoldalas weboldal feladatai

Megbízónk belénk fektetett bizalmát megháláltuk azzal, hogy az új weboldalt mindenki szerti! A Kristály Kuckó webáruház vásárlók, a webáruház tulajdonosok és a Google is.

A feladat, hogy minden egy oldalon kis felületen de mégis érthetően és átláthatóan legyen elérhető, sosem könnyű. Az oldal megjelenése a klasszikus landing oldalakat idézi némi dizájnnal megfűszerezve.

A webdizájn kialakításánál az egyszerűség és a letisztultság volt a fő cél. A trendek ebben a témában sötét weboldalakat mutattak. Mi ezzel ellentétesen alapvetően világos oldalra szavaztunk és nem kívántuk követni a sötét nyomasztó megjelenést, amit mostanában oly sokszor használnak egy masszázsszalonnál. A grafikai tervezés szándékosan minimalista.

Az online foglalási rendszerünk már sokadszorra vizsgázik jól, ahogy a kétnyelvűség sem okoz problémát. A legérdekesebb kérés egy összetett ártáblázat megjelenítése volt. Ezt végül egy részben reszponzív, majd mobilon is görgethető és tapizható táblázattal oldottuk meg, hogy a megjelenés és a szükséges információk átadása se csorbuljon.

(2020. 11. 16. Frissítettük rendszerünk és így a teszteket is)

WordPress rendszer, üzemeltetés és hoszting.

A TaraThai már az új 2020-as Webdizájn ( WordPress alapú ) weboldal rendszert kapta meg, ami maximális optimalizációt jelent, ami a Webdizájn teljes körű üzemeltetéssel együtt kiemelt sebességet és SEO alapokat biztosít.

Azok az oldalak amik külső forrásokat jelenítenek meg általában a weboldal teszteken nem szerepelnek annyira jól. A TaraThai is ilyen, hiszen térkép is megjelenik rajta, amellett, hogy az online rendelési funkció is a kezdő oldalon kapott helyet. Mindkettő más weboldalaknak gondot okozna de az új maximálisan optimalizált Webdizájn WordPress rendszerének ez sem okozott gondot.

Egyoldalas weboldal teljesítménye beágyazott térképpel és online foglalási rendszerrel.

A TaraThai a legjobb értékeléseket hozza minden ismertebb weboldal teszten. Mindezt úgy, hogy a weboldal tesztek sokszor nem tökéletesek.

A teszteket a végleges és működő változattal végeztük, érdemes lenne elvégezni vélhetően beágyazott térkép és online rendelési rendszer nélkül is hiszen úgy a töredéke lenne a sebesség és az eredmény de büszkék vagyunk rá, hogy még így is messze lekörözi az oldal bármelyik prémium WordPress sablon (pl. Avada) vagy Vizuális szerkesztő (mint pl. Divi, Elementor …) teljesítményét.

A teljesítményt az új, extrémen optimalizált Webdizájn WordPress és a Prémium hosztingunk 3 szintű gyorsítótárazáséval értük el. Ha szeretnéd, hogy a Te oldalad is a Top weboldalak közé kerüljön, vedd fel velünk a kapcsolatot.

GTmetrix teljesítmény – TaraThai

A GTmetrix az egyik legelfogadottabb mérés, ahol szépen szerepel az oldal.

Egyoldalas weboldal, foglalási rendszerrel két nyelven – TaraThai - WebDizájn .hu

Google PageSpeed insight – TaraThai

A google mérésén is jól szerepelt az oldal. Az asztali verzió 98 pontot ért el, míg a mobil verzió 77 pontot. A mobil megjelenést a saját rosszul betöltődő térképe rontotta le.

Egyoldalas weboldal, foglalási rendszerrel két nyelven – TaraThai - WebDizájn .hu

WebPageTest – TaraThai

A kedvenceink között ez a mérés szerepel mert igazán sokat lehet az eredmény elemzésével megtudni. Itt jól meg is figyelhető, hogy maga az oldal betöltődésének nagy része a Google térkép.

Egyoldalas weboldal, foglalási rendszerrel két nyelven – TaraThai - WebDizájn .hu

Egyoldalas weboldal – TaraThai

Egyoldalas weboldal, foglalási rendszerrel két nyelven – TaraThai - WebDizájn .hu
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle