Céges weboldal fejlett igényfelmérő űrlap rendszerrel - Riasztószerelő.hu

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

A pest megyei Riamax - Riaszószerelő.hu weboldalának teljes felújítását és átalakítását rendelte meg fejlett igényfelmérő űrlap rendszerrel. Továbbá tőlünk rendelték meg a teljes arculati re-dizájnt és újratervezést. Ez pont egy olyan feladat volt amit nagyon szeretünk, hiszen ismét szinte mindent ránk bíztak a megrendelők.

A végeredmény elérése a megszokottnál sajnos kicsit hosszabb ideig tartott, de megérte a sok befektetett idő és munka. A végeredménnyel, az új arculattal és logóval, valamint a weboldallal is elégedett volt mindenki.

WebDizájn szolgáltatások amiket elvégeztünk

Arculat, névjegy, színek logó és webdizájn

Amikor minden megjelenést és arculati elemet meg kell tervezni ott nagy a felelősség és nem lehet hibázni. Már csak azért sem mert nem tudjuk másra fogni a hibákat sem. Emiatt az első perctől arra törekedtünk, hogy olyan alapokat teremtsünk ami nem enged minket sem hibázni.

Színek, logó, névjegy és általános arculati elemek.

Elsőnek a brand-et terveztük meg. Kiválasztottuk a színeket a betűket, elkészítettük a logót a névjegyet... Ezekből több verzió is készült. Mikor mindennel megvoltunk elégedve mi és a megrendelők is, akkor folytattuk a munkát a weboldallal és a többi feladattal. Az arculati elemek megtervezése nem áll meg a logónál és a névjegynél....

Céges weboldal fejlett igényfelmérő űrlap rendszerrel - Riasztószerelő.hu
Céges weboldal fejlett igényfelmérő űrlap rendszerrel - Riasztószerelő.hu

Webdizájn ami szinergiában van az arculattal

Miután sikerült az első és a n nehezebb feladatot jól teljesíteni, neki altunk a weboldal megtervezéséhez. Ez a feladat sem volt könnyű, hiszen nagy weboldalról beszélünk sok tartalmi elemmel. A megjelenést a képek és a gondosan megválogatott színek biztosítják. Természetesen minden általunk tervezett munkánál fizetős és nem ingyenes Stock fotókat használunk. Az alapvető stock fotókat és azok árát az árajánlatunk mindig tartalmazza.

Természetesen itt is leraktuk az animációs "névjegyünk" a tripla kártyákra készítettünk teljesen egyedi egér (hover) animációkat, amik eltérnek az általánosan megszokottól.

Tipp! A vizualitás és a megfelelő dizájn nem csak szép hanem minőséget, megbízhatóságot és különlegességet sugall a látogatóknak. Mi minden weboldalba belerakunk különleges mégis egyszerű és letisztult grafikai megoldásokat és animációkat no meg stock fotókat... Vedd fel velünk a kapcsolatot és rendelj teljesen egyedi prémium megjelenésű weboldalt.

Weboldal készítés fejlett igényfelmérő űrlap rendszerrel

Szinte minden weboldalhoz szükség van valami extrára. Ilyen extra volt esetünkben a fejlett igényfelmérő űrlap rendszer. Azaz egy olyan űrlap rendszer amivel bonyolultabb űrlapokat, kérdőíveket is el lehet készíteni.

Természetesen a WordPress-hez számos űrlap kiegészítőt gyártanak és használnak. Nem álltunk neki fejlett igényfelmérő űrlap rendszer egyedi fejlesztésének. A mi feladtunk volt a legmegfelelőbb modul kiválasztása, telepítése beállítása és lefordítása. Emeltet az első űrlapot is elkészítettük a megrendelőnek. A weboldalon az űrlap segítségével lehet a vevői igényeket rögzíteni.

Tipp! A WordPress-hez több 100.000 kiegészítőt és modult készítettek. Ezek között eligazodni és mindig a legjobbakat kiválasztani, csak nagy tapasztalattal lehet. Vedd fel velünk a kapcsolatot 15 év tudásával állítjuk össze a legoptimálisabb működésre a weboldalakat. Erre sebesség sé SEO eredményeink, referenciáink a garancia.

WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle