Céges weboldal és Landing page, marketing oldal, videó háttér - TriSys

A WebDizájn .hu gyorsan és a legjobb minőségben készíti el, vagy újítja fel weboldalad, grafikád!

Céges weboldal és landing page készítése volt ismét a feladat. Ezt nagyon szeretjük és talán elmondható, hogy értünk is hozzá. Szerencsére megint viszonylag szabad kezet kaptunk, így csak a Logó volt az ami már megvolt lévén egy működő cég új weboldalát kellett elkészíteni.

Kérések azért voltak természetesen. Az igényeket és a lehetőségeket végül teljesen összehangoltuk és így jutottunk el a végeredményig.

WebDizájn és weboldal készítés szolgáltatások amiket elvégeztünk

Céges weboldal és Landing page, marketing oldal, videó háttér - TriSys
Céges weboldal és Landing page, marketing oldal, videó háttér - TriSys

Céges weboldal és landing page elkészítése

Ennél a weboldalnál a tőlünk kevésbé megszokott módon kicsit elengedtük az oldal méretét. No nem arról van szó, hogy nagy lenne az oldal forráskódja, hanem arról, hogy a videó háttér mellett döntöttünk. Erre azért volt lehetőség mert a WordPress és a hozzá kapcsolt saját rendszerünk forráskódja rendkívül kicsi és optimalizált.

A videó háttérnek köszönhetően a sebesség teszten a fő pontszám kicsivel becsúszott a 90% alá. Azonban ebből is látszik ismét, hogy Videó háttérrel és nagyobb oldal mérettel is lehet jó és gyors oldalt készíteni. Figyelembe véve, hogy a teszt Londoni szerverről indult ez az eredmény valójában így is 90% feletti ha magyar látogató próbálja ugyan ezt. Jól látható, hogy valahol 1 másodperc körül töltődik be a videó háttér.

Az oldal további részén a a szokásos elemek mellett oda-vissza működő animációkat kapott. Görgesd az oldalt oda vissza és láthatod, hogy az animációk ennek hatására újra indulnak.

Tipp! A weboldal sebesség nagyon fontos, azonban ugyan olyan része a weboldalnak a felhasználói élmény is. A felhasználó élmény nagyban függ a megjelenéstől is. Fontos mindig megtalálni az egyensúlyt a tartalom a sebesség és a vizualitás között! Vedd fel velünk a kapcsolatot ha minden szempontból kiegyensúlyozott és kiemelkedő konverzióval rendelkező weboldalt szeretnél!

Céges weboldal és Landing page, marketing oldal, videó háttér - TriSys
Céges weboldal és Landing page, marketing oldal, videó háttér - TriSys
WordPress hoszting és üzemeltetés
WebDizájn

Stablil és gyors weboldalt szeretnél?

A WebDizájn legnépszerűbb szolgáltatása a teljes körű WordPress weboldal üzemeltetés.
A szolgáltatást tartalmazza a WordPress rendszergazdai szolgáltatást, sebesség optimalizálást és a biztonsági szint növelést valamint a prémium tárhelyet.

Felújítanád weboldalad vagy webáruházad?

A WebDizájn 15+ év tapasztalatával és tudásával készíti el új weboldaladat vagy webáruházadat. Ha szeretnéd, hogy weboldalad, webáruházad valóban a legújabb technológiák tudását kihasználva a piacvezetők közé kerüljön, bíz meg minket. Kiemelkedő és egyedi WebDizájn, WordPress, WooCommerce, Magento, SEO, Hoszting és Teljes Körű Üzemeltetés.
Hívj minket: +36 1 998 80 86 számon vagy küljd üzenetet:
Kapcsolat
cross-circle