Brand, webdizájn és weboldal készítés, tartalomfeltöltés és üzemeltetés – Tir Suli

brand, arculat, webdizájn és tartalomfeöltés, teljeskörű üzemeltetés és hoszting, tárhely

Brand, arculati elemek, webdizájn és grafikai tervezés, weboldal készítés és tartalom feltöltés valamint teljes körű üzemeltetés. Egyre többször kapunk olyan felkérést kedves ügyfeleinktől és partnereinktől, ahol mindent ránk bíznak. Most a legnagyobb Tolna megyei autósiskola, a Tir Suli autósiskola tisztelt meg minket bizalmával. Egy ügynökség tényleg teljes körű szolgáltatást nyújt.

Feladatunk egy új Brand, arculat megtervezése és felépítése, hiszen eddig valójában enélkül működtek. Természetesen ehhez minden egyéb szükséges arculati elemet és anyagot is el kellett és kell készítenünk.

Az arculat mellett a több mint 10 éves weboldalukat is lecseréltük. Itt a feladat nem csak a webdizájn hanem a teljes szoftver cseréje is volt. A jó munkakapcsolat miatt végül gyakorlatilag minden, az arculattal, webes megjelenéssel kapcsolatos munkát ránk bíztak.

Ha már mindent mi készítettünk el, természetes választás volt a teljes körű üzemeltetésünk mely maximális bizalmat, sebességet, biztonságot és fejlődési lehetőséget nyújt, még a megnövekedett SEO és Google követelmények mellett is.

A munkát még nem fejeztük be. Az arculat a weboldal épp hogy elkészült, de itt nem állunk meg. Technikai értelemben már a SEO letudva de a munka nagy része most jön. A meglévő tartalmakat átnézzük és tovább optimalizáljuk, megkezdjük a statisztikázást, a további SEO munkákat, a link építést…

Brand és arculati elemek

A Tir Suli nem kis autósiskola. Tolna megye legnagyobbja, 20 körüli oktatószámmal és teljes körű szolgáltatásokkal. Pontosan ezért megérdemeli, hogy ehhez méltó logója és megjelenése legyen. Eddig a folyamatos fejlődés nem tette lehetővé a tulajdonosnak, hogy a megfelelő időt és energiát ebbe bele fektetésék, de végre eljött ennek is az ideje.

Nem volt könnyű meghatározni a célközönséget és azt, hogy a logó és az arculat pontosan kiket is céloz meg, hiszen egy olyan autós iskoláról beszélünk ahol a fiatalok jogosítvány szerzése mellette, bőven oktatnak idősebbeket, fuvarozókat, személyszállítókat… akik mind mind más korosztály és érdeklődési kör.

Ezért úgy kezdtük, hogy felállítottunk egy koncepciót. A megjelenés minden szempontból legyen mai, aktuális divatos és fiatalos mégis visszafogott, kapcsolódjon a szolgáltatáshoz… Ezen gondolatok mellett egy ötletbörzén összedobtuk a kulcsszavakat és javaslatainkat ami egy koncepcióvá alakult majd ezt dolgoztuk ki véglegesre és azóta is a koncepció mentén haladunk előre.

Első lépés a színek és a logó megálmodása volt. Megmutatnánk a régit is de igazából szinte csak feliratként használták a nevüket eddig így valódi logót nem is tudunk mutatni, ezért csak az újat rakom most ide be.

Logo és arculat tervezés Tir Suli
Logo és arculat tervezés Tir Suli

Ezután következtek a különböző arculati elemek. Ezek közül a névjegykártyát osztom most meg veletek.

Arculati elemek autó dizájn design tervezés
Arculati elemek autó dizájn design tervezés
webáruház, banner, slider grafikai tervezés
webáruház, banner, slider grafikai tervezés

Webdizájn és Weboldal készítés

Az arculat után nekikezdtünk a Webdizájnnak azaz a weboldal megjelenésének a megtervezéséhez. Agilisan álltunk a projekthez, ezért ezt a munkát a weboldal elkészítésével együtt végeztük.

A weboldal motorja a saját Instant WordPress weboldal motorunk volt, erre építettük fel az igények alapján az új dizájnnal a teljes weboldalt.

A grafikai tervezés és a weboldal készítés folyamán végig a koncepció alapján meghatározott követelmény rendszert használtuk. A végeredmény erősen tükrözi az egységes gondolkodásmódot. A célközönségünk egy nagyobb része fiatal éppen ezért az oldal jellegében fiatalos és vidám, azonban emellett a legnagyobb hangsúlyt az átláthatóság és a gyors, pontos információ átadás jelentette.

A sok beszéd helyett nézzünk pár képet, aki pedig igazán kíváncsi a végeredményre meg is látogathatja az elő oldalt is itt: Tir Suli Autósiskola .

Webdizájn tervezés Tir Suli
Webdizájn tervezés Tir Suli

A teljes nézethez kattints a képre

Üzleti weboldal felújítása
Üzleti weboldal felújítása

Teljes körű üzemeltetés és fenntartás

Már nem csak kényelemből választanak minket ügyfeleink. Szerintünk a legmodernebb, leggyorsabb és legbiztonságosabb WordPress tárhely és üzemeltetés szolgáltatást nyújtjuk Magyarországon. Ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem a magyar piaci ismeretünk, tesztek és ügyfeleink gyarapodó száma is meggyőződésünk támasztja alá.

A Tir Suli weboldala is bátran kijelenthetően villám gyors. Még a nem megbízható tesztelő oldalokon is AA kategóriát kapott és a valós teszteken, valamint a Google számára is fontos mérésekben is jeleskedik, mint a FCP, LCP…

Mi nem nagyon szeretjük a legnagyobb weboldal sebesség tesztelő szolgáltatásokat (hamarosan blogunkban részletezzük miért), hiszen a pontozásuk vagy a mérésük nem túl jó és nem túl pontos. Mégis még ezeknél is pl. a GTmetrix oldalán is dupla A-t kapott az oldal 98%-os optimal.izálással és 2 másodperc alatti oldal betöltődéssel. Ezt az eredményt ráadásul csak az alap optimalizációval értük el, ami minden WordPress tárhely hoszting és Üzemeltetés csomagunkhoz ingyenesen jár.

Az oldal a jobb és pontosabb WebPageTest oldalán is igazán jól teljesít. Az egy darab B-t nem kell itt sem komolyan venni, hiszen azt jquery használatáért kapja minden WordPress.

Az oldal teszteknél is fontosabb, hogy a felhasználó élmény még ennél is jobb, hiszen az oldal több olyan technikai megoldást is használ, ami javítja a felhasználói élményt. Ilyen pl. az előtöltés kattintáskor, a képek folyamatos betöltése….

hoszting szolgáltatás webtárhely
hoszting szolgáltatás webtárhely

Szóljon hozzá!